2777
2789
عنوان

خدایی اینا دیگه شورشو در اوردن 😐

454 بازدید | 42 پست

بچها چند وقت دیدم ینفر تو یه گپی می‌گفت یه بلاگر رو دیدم جشن عروسی گرفته دوباره حسابی بزنو بکوب گفت ایقد گریه کردم حسرت خوردم .... تا صبح نخوابیده بود 

خدایی این بلاگرا ایقد آه دنبالشونه چطور دارن راحت زندگی میکنن 

چرا همش دارن خوشیاشونو میکنن تو چشم مردم 😐

ک چی بشه ؟

طرف جلو اینه دو تا کرم میزنه جمله انگیزشی میگه😐

اغلب بلاگرا جلو دوربین لیلی مجنونن، پشت دوربین تام و جری

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون دروغ میگن 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

واسه اینکه شما بری جلو در یه مغازه ک ویترین قشنگ نداشته باشه تو نمیری 

ولی وقتی یه ویترین خوشگل ببینی واسه کنجکاوی هم شده یه سر میزنی داخلش 

زندگی اینا هم همینه

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نفیسه عابدی دخترش بزرگه طلاق گرفت الان با ی پسر مجرد عقد کرده ی اداهایی میاد بچه هم پیش پدرش

نگار رکنی دیدی ؟؟؟؟😐😐

دوستام فقط کلیپاش نگا میکنن

همش داره پز خریداشو میده 😐 

چقدرم قیافش زشته خداییی

سلام آقا ماشاله خوبی ..تاپیکات قفل بود ..خاستم چیزی بهت بگم اون کاربر که خودتم می‌دونی و هر کی مخالفش باشه میگه حسوده برو ببین قبلاً چه تاپیکی زده خودش خودش را نفی کرده .اسکرینش را تو صفحات آخر تاپیک کادو روز زنش گزاشتم تر خدا فقط برو ببین ..چطور توپیده به کاربرایی که عکس میزارن و پز میدن بعد الان دقیقا داره نظر خودش را نفی می‌کنه فقط برو اونجا ببین خاستم تو همین تاپیک اسکرینش را بزارم ولی دیدم اصلا ارزش بحث کردن هم ندارن ..کاربری که ۷ساله فقط تاپیکاش در مورد قیافه و ظاهرش هست..انگار وسواس فکری داره یا دنبال تایید شدن هست

سلام عشقم اون ک همش پز میده ؟.🤣🤣🤣🤣

اره همون فقط برو تو تاپیک کادو روز زنش صفحات آخر اسکرین تاپیک خودش گزاشتم ..به نظرم این کاربر خواستار توجه هست حتی شده به منفی...پس همون بهتر اصلا وارد تاپیکاش نشی ...در تعجب ترم از کاربرایی که بخاطر توهم ثروتمند بودن دارن پاچه خواریش را میکنن ...یعنی اینا صد درجه از خود اسی هم بدترن.قبول دارید

اره همون فقط برو تو تاپیک کادو روز زنش صفحات آخر اسکرین تاپیک خودش گزاشتم ..به نظرم این کاربر خواستا ...

درود بر شرفتون 

من خیلی بهم برمیخوره داره پز میده پز چیزایی ک نداره 

و شاید خیلیا نداشته باشن حسرت بخورن 

باورت میشه من کاربری قبلیم سر این متوهم از دست دادم 😐🔪