2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوتا مرد گنده رفته بودند از خانواده نامزد پسره شام بگیرند ، تو این وضع اقتصادی پسره هرروز خونه دختره تلپه، دیگه دعواشون میشه موقعی که دوتا برادر اومدند شام ببرند اونم سفارش داده بودند گوشت چرخ کرده

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
خب ابروش چرا رفته

دعواشون میشه موقع دادن شام ، پسره هم جلوی برادر شوهرش غذارو پرت می‌کنه جوب .والله بیچاره پدر مادر دختره که همچین داماد پررویی گیرشون اومده .داماد ماهم اینجور بود پدرم پول بازنشستگی کمی داشت و این آقا هم بیکار هرروز با خواهرم خونه ی ما تلپ بودند

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

مثل ایکه پسره خیلی پرو بوده خونه پدر زنشو با رستوران اشتباه گرفته 

یه شب گفته برام گوشت درست کن بیام ببرم 

دختره درست کرده و برده دم در 

به پسره گفته مگه تو شام نخوردی چرا زود تر بهم نگفتی 

من بهت پیام دادم گفتی غذا خوردم دیگه چرا دوباره گفتی غذا میخوام و بابات  توخونه حتی یک کیلو گوشت هم نمیخره 

پسره هم بهش برخورده ظرف غذا رو انداخته تو جوب .

برادر شوهرشم توی ماشین بوده و اتفاقات رو دیده 

اون کاربرم نگران بود که آبروش پیش برادر شوهرش رفته 

میشه برام صلوات بفرستین و دعا کنین 🥹🙏به شدت نیاز دارم 🥺🥺🥺🙌

مثل ایکه پسره خیلی پرو بوده خونه پدر زنشو با رستوران اشتباه گرفته یه شب گفته برام گوشت درست کن بیام ...

دیده که دیده 

اونا بفکر آبرو خودشون نیستن چششون بدست دخترس غذا براشون بیاره 

حداقل مواد بیاره بگو درست کن نه سفارش بده .... آخ اگه من بودم خودم میدونستم چی بهش بگم 

دیده که دیده اونا بفکر آبرو خودشون نیستن چششون بدست دخترس غذا براشون بیاره حداقل مواد بیاره بگو درست ...

آره بخدا انقدر از رفتاره پسره بدم اومد 

خیلی پرو بوده 

میشه برام صلوات بفرستین و دعا کنین 🥹🙏به شدت نیاز دارم 🥺🥺🥺🙌