2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبری بودمیگم بهت😅

نگا توروخدا تقصیر خودشون آدم و حساس میکنن وگرنه نمی‌خواد دودستی تقدیم من کنه این که قایم می‌کنن آدم زورش میاد .از وقتی فهمیده نی نی سایت و دارم آمارش دستمه انقد زورش میاد 😂😂😂😂

نگا توروخدا تقصیر خودشون آدم و حساس میکنن وگرنه نمی‌خواد دودستی تقدیم من کنه این که قایم می‌کنن آدم ...

😂😂😂

اره ی بار پیش اومد ک نگفته بود دیگه مچشو گرفتم

گفت بخدا یادم رفته بودبگم😂

یعنی نمیگه؟

والا روز. زن و نگف من فهمیدم گفتم چرا نگفتی چنان دعوای کردم بقران در حد رفتن .گفتم وقتی این و پنهون می‌کنی بقیع چیزا هم حتما پنهون می‌کنیدر صورتیکه کل داییام نظامی آن زود خبر دار میشم گفت مگه تو پرسیدی ک بگم😐😐😐😐

خب شاید چون خیلی چیزارو تومحل کارهم نمیگن دیگه اینطوری عادت میکنن

دقیقا به همین پی بردم اکثر نظامی ها همینن که دور و برم دیدم خاله من بعد ۲۵ سال زندگی فیش حقوقی شوهرش و ندیده چند ماه پیش که بازنشسته شده دیده بود شوهر خانم تا دیده بود برگه فیش و دستش زود گذاشته بود تو دهنش جوییده بود 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نمیدونم چرا اینجوری بار میان بخدااا همش محدود مدیریت دار

حالااول مطمئن شو چیزی هست یا نهباز نری جنگ راه بندازی😂😂😂

بعضی موقع ها میگه بقران تو خیلی کارآگاهی رییس شرکت ناسا اندازه تو پیگیر نیست و آمار اطلاعات نداره 

یاخدا😂😂😂

بیچاره استراحتش و اومده بود خونه .یه حرف از دیشب واقعا تو دلم بود گفتم چرا بابات بهم گفته فلان حرف و چنان بهش زور داشت عصبانی رفت والا انگار من آدم نیستم نمیدونم اول زندگی بعدا درست میشه یا ن یعنی اسم خانوادش بیاد خون خودش میریزه