2777
2789
والا به ما نه روز زن دادن نه روز مرد فقط ترکیدن 500 تومن پول آجیل شب یلدا دادن😒

ن دیگه روز زن برا همه ۱ و نیم اومد من نمی‌دونستم بهم نگف انقد بهم زور داشت چنان جنگی انداختم خواستم ببینم برا روز مرد میگه بهم یا ن😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم تازه ازدواج کردبم

خب این تازه رده پااینه که ۱۳ تومن درامد داره رده های بالاتر که رفت درآمدش خیلی بیشتر میشه دیدم که میگم

الان کارمند بانک هم همینقدر پول درمیاره که شوهر رده پایین شما داره

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن
بقیه مناسبت هاهم چیزی ندارن ک بدنروزمرد و زن ندارهعیدی هم ک ازهمه کمتربه نظامیا میدن

همون ومیگم سخت ترین شغل خدایی هر لحظه باید آماده باشی چقد استرس و نگرانی و از همه هم حقوق و مزایا کمتر 🙃

چطوری دادن حتما واریزی توحکمت اره؟

نمیدونم بخدا من یه کانال یه خانم معرفی کرد رفتم برا انتظامی هیچ ننوشته بود اما خانمه الان نوشته بود به ما ۱ دادن روز مرد

ن دیگه روز زن برا همه ۱ و نیم اومد من نمی‌دونستم بهم نگف انقد بهم زور داشت چنان جنگی انداختم خواستم ...

والا به ما ندادن😪 

البته من شوهرم شرکت خصوصیه 

من خودم کارمندم 

به شوهرم اینا برای روز مرد 1 میلیون دادن 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
اینجور واریزی هامعمولا باحکمت کارانجام میشه ک ۱تومن میزنن روحساب

آره دیگه ولی تو اون کانال چیزی نذاشتن خواستم ببینم شماها میدونید آیا والا  به ما که نمیگن اگرم بیاد 😂😂

خودتون شغلتون چیه گلم

دانشگاه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊