2777
2789
عنوان

دعوا تو رابطه

197 بازدید | 14 پست

منو پارتنرم تقریبا دو سه روز یبار بحث میکنیم حالا یا بزرگ یا کوچیک فرق نداره، شروع کننده ام همش من بودم تو این چند سال، اون آدم آرومیه اهل بحث نیست ولی من یکم عصبی ترم، میگه تو خیلی زیادی دیگه بحث درست میکنی و ارامش نزاشتیو چه خبره هروز هروز دعوا داریم ( درصورتیکه واقعا هروز نیست نهایت دو س روز یکبار باشه) میگه تو خیلی حساسی و یکم از حساسیتت کم کنو فلان و معتقده ما رابطمون طبیعی نیست که اینقدر بحث داریم

حس میکنم من مشکل دارم خواستم بدونم شماها با شوهر یا نامزداتون چند وقت یکبار بحث دارین ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا یه بحثت رو مثال بزن که واسه چیه

مثلا من سر یه مسئله ای ایشونو از پیجم ریمو کردم، الان بعد کلی وقت میگم بیا فالوم کن میگه نمیام خوشم نمیاد بهم میگی حالت دستوری میدی، چرا همش باید حرف حرف تو باشه و اینا

اخرم فالوم نکرد منم بیخیالش شدم

خیلی لوسم بدم میاد از خودم بم بگه بالاچشت ابرو اشکم دم مشکمه، بعدم فقط با این اینطوریمخوشم نمیاد از ...

روی خودت کار کن 

عزت نفست ببر بالا ، از دیگران اصلا متوقع نباش ، وابسته نباش 

احساس میکنم مهرطلب هستی 

منظورم اینه که تو حتی بحثم نکردی پذیرفتی دیگه بحث نکردی اصلا

چرا بابا یک روز از صبح تا شب سر این قهر بودیم آخر دست کوتاه هم نیومد فالوم هم نکرد، گفت رئیس بازی درنیار واسه من😐

برا همین کوتاه اومدم، خون دلها خوردیم جفتمون 

روی خودت کار کن عزت نفست ببر بالا ، از دیگران اصلا متوقع نباش ، وابسته نباش احساس میکنم مهرطلب هستی

اره مهر طلبم متاسفانه ، ریشه ی مهر طلبی از چیه و راه رهایی ازش چیه ؟

اره مهر طلبم متاسفانه ، ریشه ی مهر طلبی از چیه و راه رهایی ازش چیه ؟

عزت نفس نداشتن 

دربارش مطلب بخون ، تحقیق کن ، تا بتونی رفتارت رو پسندیده کنی ، اگه خودتو اصلاح نکنی از چشم اطرافیان میفتی