2777
2789

خانما ممنون میشم بگید علائمتون چی بود

فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمر درد در حد قطع عضو

حساس شدن سینه

لکه بینی نداشتم البته

موعدم بود و پریود نشدم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اشتهای شدید

سوزش معده

ورم سینه

مامان کارِن و هاکان❤❤اول ازهمه بگم اینجا یه جای عمومیه وقتی تاپیکی میزنی میام نظرمیدم اون نظر منه من نه تورو دیدم نه میشناسم نه توشرایطتم پس فقط نظرمو میگم اگه نظرم برات خوب نبود معذرت میخوام ولی حوصله این حرفای خاله زنک رو ندارم 👈قضاوت کردی👈دلم شکست👈حلالت نمیکنم اگه هم میخوای اینارو بگی ریپلای نزن مرسی❤
ی هوس عجیب ک تا اون موقع تجربه نکرده بودم

چی؟

فقط با یاد خدا دلها آرامش می یابد❤❤❤خدا تنها امید من است 💖💖💖 ایمان داشته باش فقط خدا چاره ساز است خدایا میدونم بنده ای خوبی برات نیستم اما توهمیشه هوامو داشتی خدایا شکرررررت♡♡♡❤❤❤

نازنازو شدن و زود ب گریه افتادن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن