2777
2789
عنوان

لطفا رد نشین یه جواب کوتاهم کافیه

102 بازدید | 14 پست

سلام

یه مدته اینقدر فکر میکنم سمت چپ سینم درد میکنه دیگه نمیدونم چمه همش با خودم میگم یعنی مشکل از منه؟من بی جنبه ام من زن زندگی نیستم

من۵ساله ازدواج کردم هروقت با همسرم هرجا میرم یا میان خونمون شروع میکنه بد گفتن از من مثلا اره نازنین باید کندر بخوره فراموشی داره

نازنین تو همه ی غذاها زعفرون میریزه

من خیلی مواظب خونه هستم اما نازنین خرابش میکنه

یا مثلا یهو یچیزی از دستم بیوفته بشکنه جلو بقیه روشو برمیگردونه و با غیض بد و بیراه میگه

با اینکه خونم همیشه تمیزه بهم میگه شلخته

یا میگه طویله رو تمیز کن 

اگه همیشه غذام خوب باشه یهو اتفاقی یروز بد بشه با عصبانیت باهام رفتار میکنه

ذوق توی من مرده دیگه احساس خوشحالی ندارم

هر روز میپرسه چته و با این حالت افسردگی من بیشتر سمت خانوادش کشیده شده که البته اینم دیگه برام مهم نیست

من حساسم؟یا واقعا نرمال نیست

من یقین دارم خدا بهترین هارا برایم رقم میزند؛خدایا شکرت🦋

شما با یک مریض روانی کثیف ازدواج کردین دیگه هیچ مشکلی ندارید 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

وا چرا همچین میکنه معلومه نرمال نیست باهاش صحبت کردی؟

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عجب آدمیه😐

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

انگار از بس بهت گفته.. روت اثر گذاشته و خودت فکر میکنی همونی هستی که اون میگه. وقتی خونت تمیزه دیگه وقتی چرت وپرت میگه اگه با حرف زدن قانع میشه که یه بار خیلی جدی باهاش حرف بزن .اگه نمیشه یه گوشت در باشه یکی دروازه

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

عزیزم همیشه یاد بگیر کارات حتی اگر بدهم بود از خودت تعریف کنی از زیبایی از سلیقه از دست پخت از همه چی تا بره تو مغزش وغیره از اونو قبول نکنه یه مدت امتحان کنید حتما جواب میگیری البته همراه با شیرین زبونی وخوش اخلاقی 🤪

شما همون اوایل ازش خیلی تعریف نمیکردید؟ یا با خودتون مقایسه اش نمیکردید و در اخر خودتون را کوچیک جلوه بدید؟ از ارزوهایی که بهش نرسیدی نمیگفتی؟ از وضعیت حافظه و ... نمیگفتی؟ به خودتون سر هرچیزی لعن و نفرین نمیکردید؟ همش نمیگفتید از شانس گند من؟؟ اگه این موارد بوده بگید

شما همون اوایل ازش خیلی تعریف نمیکردید؟ یا با خودتون مقایسه اش نمیکردید و در اخر خودتون را کوچیک جلو ...

نه اصلا

اتفاقا ۵بار اومد خواستگاریم تا قبول کردم

ندید میگم ظاهرت خانوادت ازش سر تمرین.

خانوادم نه

ولی ظاهرم سرترم

ولی همیشه میگه دماغت بزرگه

یا قدت کوتاهه

موهام فر و بلنده میگه مو وزوزی

انگار از بس بهت گفته.. روت اثر گذاشته و خودت فکر میکنی همونی هستی که اون میگه. وقتی خونت تمیزه دیگه ...

تا کی بشنوم و چیزی نگم

داغون شدم

نه اصلااتفاقا ۵بار اومد خواستگاریم تا قبول کردم

پس واقعا نمیدونم چی بگم. از الان بدون اینکه متوجه بشه که به خاطر اخلاق اونه، خودت را تغییر بده.

بهترین لباس را بپوش، بهترین ارایش، بهترین عطر، از خودت تعریف زیرپوستی بکن، برای خودت وقت بذار، غیبت هیچ احدی را جلوی روش نکن، غر نزن، الویت خودت باش، یه مدت با این فرمون برو ولی یه مقدار زمان میبره صبر داشته باش. همیشه لبخند به لب داشته باش، خیلی توی دست و پاش هم نباش، تکیه ات به خودت باشه