2777
2789
😂😂😂😂😂😂مطمئن باش اون استوری رو ۱۰۰۰بار نگاه کردن به ارایشت لباست محضر شوهرت یعنی حفظ کردن اون ع ...

دقیقا😂😂😂تازه یکی از دخترای فامیل که سالی یبارم بمن پیام نمیداد تا من ازدواج کردم فوررری اومد درخواست فالو داد حتی اومد دایرکت گف عکستونو بفرس ببینم منم گفتم بیچاره کنجکاوه بزار بفرستم حالت مخفی فرستادم دیدم  اسکرین گرفته و بعدا نشسته با ننه و خواهرااش جز به جز صورت مارو بررسی کردن🤣😂

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ی چند بار استوری عاشقانه گذاشتم زیرش اول اسم شوهرم زدم بعد کلی حرف برام دراوردن که دیگه. از تو ...

از این به بعد بیشتر بزاررر تا ماتحت بسوزن هروقت دیدی پشت سرت حرف میزنن بدون از کمبودشونه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

دقیقا😂😂😂تازه یکی از دخترای فامیل که سالی یبارم بمن پیام نمیداد تا من ازدواج کردم فوررری اومد درخو ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا 

دقیقا میشینن کل صورو وارایش و مو لباس همرو چک میکنن دونه به دونه بعد اخرش میگن همچین مالیم نبود یا چقد خرم کرده و چه شانسی داره

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای خدا دقیقا میشینن کل صورو وارایش و مو لباس همرو چک میکنن دونه به دونه بعد ا ...

اره زدی تو خال😂😂

از این به بعد بیشتر بزاررر تا ماتحت بسوزن هروقت دیدی پشت سرت حرف میزنن بدون از کمبودشونه

اره ب خدا میدونم خیلی ب زندگیم حسادت میکنن چون شوهرم خیلی جلو فامیل بهم احترام میزاره  ایناهم هی میسوزن 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
منظورش این بود که فردا روز مردهایکیو شماهم منو کشته 😑

گفتم که منظورش این نبود خودش رسوند دیگ اصل مطلب و😁دیگ از ۱۲ به بعد فردا حساب میشه منم ۲۳:۴۵گذاشتم

اره ب خدا میدونم خیلی ب زندگیم حسادت میکنن چون شوهرم خیلی جلو فامیل بهم احترام میزاره ایناهم هی میس ...

ایشالله خوشبخت بمونین تا ابد کنارهم

خوب همه از امشب استوری کردن 🙄🙄

حتی خیلیا دیشب استوری کردن من استرس گرفتم کع هنوز کادو نخریدم نکنه روز مرده😅😅😅