2777
2789

ما همکاریم

دیشب بهم خبر داد فردا قراره این اتفاق بر علیه ات انجام بشه و اومد پیشم تا یک شب بیرون بودیم راهنماییم کرد فردا اینا رو بگو منم همونا رو گفتم و قضیه تقریبا به نفع من تموم شد

و امروز یه روز پر تنش داشتم سر کار و بعد از تایم کاری بهش پیام دادم امشب که اومدی رفتیم بیرون میخوام یه جوری بهم خوش بگذره که تموم امروز رو فراموش کنم و رفتم بازار به مناسبت روز مرد و تشکر بابت راهنمایی های دیشبش گل براش خریدم و نشستم توی سرما رو نیمکت منتظرش که بیاد و اون رفته بود پیش دوستاش هررررشب میره و گفتم بیا دنبالم فلان جا گفت فرداشب میام نمیام

گفتم پس یه دقيقه بیا یه چیز کوچیک برات خریدم میخواستم بهت بدم گفت فردا منم عکس گلش رو براش وات فرستادم و نوشتم روزت مبارک و بهش پیامک هم زدم فردا هدیه ای که میخواستم بهت بدم پژمرده میشه و مجبورم به یک عابر پیاده گل رو هدیه بدم نوشت بده!!!منم نوشتم اوکی شب خوش الانم یادم افتاد بابت دیشب تشکر نکردم براش تشکر فرستادم و اون فقط زیر عکسی که فرستاده بودم از گلش یه ایموجی گل گذاشت همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی هراتفاقی  ب وقتش قشنگه   هرچی هاااا     منم امشب منتظر شوهرم بودم ک براش کادو خریدمو بدهم   ولی اومد  بهم گف چرا نخابیدی برو بخاب     اونقد گریه کردم الانم گریه میکنم  من ازش انتظار داشتم ولی اون با گوشیش چت میکنه    هی روزگاره دا

واضحتر از این نمیتونه منظورشو برسونه

رفتارش مثل پسریه که دوستت ندارع ولی یهو میبینی ۷ ساعت رانندگی کردع نا نداره قبل از اینکه بره لباس عوض کنه میاد  منو میبیته و میزه

عزیزم روت جدی فکر نمیکنه ببخشید رک گفتم. بخاطر خودت گفتم

وگرنه رو تخت بیمارستان هم بود اگه میخواست یه راهی پیدا میکرد میومد پیشت رو نیمکت تو سرما تنها نمونی.

خودتو اصلا کوچک نکن و با تمام اطمینان این رابطه رو تموم کن. 

عزیزم روت جدی فکر نمیکنه ببخشید رک گفتم. بخاطر خودت گفتموگرنه رو تخت بیمارستان هم بود اگه میخواست یه ...

این رابطه تموم شدس خودش وگرنه به این راحتی نمیگذشتم

نفر بعدی اوکی بشه