خدایا از ی طرف میگم منو بکش از ی طرف میگم بچه هام بدون من چی میشن مهلت شوهرم تموم شد خدا کنه زندان نره همش از بی عرضه گیشه تو روخدا فوش و نفرین نکنیدش 💔😭😭😭😭 داغونم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
نمیخوام شعار بدم یا الکی دلت خوش کنم ولی ی راه حل دارم برات ببین مشکل چیه و چطور میشه از پیچیده شدن مشکل پیشگیری کنی و کمترین آسیب را ببینی مثلا اگر مالی هست با یکی از نزدیکان همفکری کن البته امیدت را از دست نده درست میشه
---### **فروش و نصب دوربین مداربسته و دزدگیر اماکن**آیا نگران امنیت خانه یا محل کسب و کار خود هستید؟ ما با ارائه خدمات حرفهای در زمینه فروش و نصب دوربینهای مداربسته و دزدگیر اماکن، امنیت شما را تضمین میکنیم.### **خدمات ما شامل:**- **فروش دوربین مداربسته:** با کیفیتهای مختلف و مناسب برای هر نوع محیط.- **نصب دزدگیر اماکن:** با سیستمهای پیشرفته و مناسب برای نیازهای شما.- **پشتیبانی و خدمات پس از فروش:** اطمینان از عملکرد صحیح دستگاهها.---### **انجام برقکاری ساختمان و هوشمندسازی**ما با تیمی مجرب در زمینه برقکاری ساختمان، خدمات زیر را ارائه میدهیم:- نصب و راهاندازی سیستمهای برقی- تعمیرات و نگهداری- هوشمندسازی ساختمانهای مسکونی و اداری---### **نصب آیفون صوتی و تصویری**با نصب آیفونهای صوتی و تصویری، ارتباط بهتری با ساکنین و مهمانان خود داشته باشید:- **آیفونهای با کیفیت بالا**- **نصب آسان و سریع**- **تنظیمات شخصیسازی شده**---### **تماس با ما:**برای دریافت مشاوره و خدمات، با ما تماس بگیرید:- **۰۹۱۶۴۴۷۸۳۴۵**- **۰۹۳۹۲۳۴۷۸۶۷**---* **امنیت و راحتی شما اولویت ماست.** 09164478345/09392347867
به حق این شب عزیز که شب میلاد هست هر چی از خدا میخواید بهتون بده
تو كیستی، كه من اینگونه بی تو بی تابم؟شب از هجوم خیالت نمی برد خوابم .تو چیستی، كه من از موج هر تبسم توبسان قایق، سرگشته، روی گردابم!تو در كدام سحر، بر كدام اسب سپید؟تو را كدام خدا؟تو از كدام جهان؟تو در كدام كرانه، تو از كدام صدف؟تو در كدام چمن، همره كدام نسیم؟تو از كدام سبو؟