2777
2789
عنوان

حس ششم کارت

132 بازدید | 15 پست

سلام یه حس ششمی بیاد می‌خوام بدونم برمی‌گردم سره خونه زندگیم یا طلاق میگیرم و اینکه خواهر شوهرم باعث و بان ی این اختلافاس آیا تاوان پس میده چه مدلی و چه زمانی ممنون 

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعداز گذراندن مراحل بهش بگو کلا رابطه قطع

من نمیتونم رابطه‌ی خواهر برادری رو قطع کنم یعنی امکان نداره در ظاهرم بگه قطع کردم دروغ میگه یواشکی این کار رو می‌کنه آدم خودش باید عقل داشته باشه نزاره کسی تو زندگیش دخالت کنه

من نمیتونم رابطه‌ی خواهر برادری رو قطع کنم یعنی امکان نداره در ظاهرم بگه قطع کردم دروغ میگه یواشکی ا ...

شما قبل اینکه بری هرچی داره رو تو دفتر خونه بزن بنامت  وحضانت بچه رو به بزرگشم بگو با این شرایط برمیگردم در غیر این صورت نمیتونم با یه روانی زندگی کنم کارتو محکم کن بعد 

شما قبل اینکه بری هرچی داره رو تو دفتر خونه بزن بنامت وحضانت بچه رو به بزرگشم بگو با این شرایط برمی ...

آخه چیزی نداره دوتا ماشین داره با یه حقوق کارمندی با نصف خونه سهم ارثشم نمیدن همشونم قولنامس نمیتونم توقیف کنم حضانتو می‌خوام واقعیتش پولشو نمی‌خوام فقط پسرمو می‌خوام اون دوتا ماشینم با حقوقش رو توقیف کردم مجبور بشه پسرمو بده  بهش پیشنهاد طلاق توافقی دادم قبول نکرد 

از این آدمیزاد هرچیزی بر میاد یه تست اعتیاد یا اعتیاد به قرص داره من اگه مواد بکشم میرم به خانومم می ...

نه مطمینم نداره اون خیلی مراقب سلامتیشه اهلش نیست