2777
2789
عنوان

خودش پیام داد 🥺💔

1520 بازدید | 60 پست

امروز میخواستم تاپیک بزنم  بگم شب ولادت برای حاجت روایی من لطفا یه دونه صلوات بفرستین ...

من کارم شده نذر نیاز کردن به هر نذری که گفتن چنگ میزنم که حاجت رواشم 

دست به دامن تمام مقدسات شدم التماسشون میکنم درست بشه اما....

اما خودش ساعت ۲۰/۳۹دقیقه پیام داد...قلبمُ ،دستام  لرزیدن شروع کرد به تند تند زدن 

حس عجیبی بود

خیلی وقته که منتظر ی پیام از طرف اونم ...

پیام داد که هر چه زودتر تمومش کنم 😔💔

من الان چطور قبول کنم که دیگه نذرم قرار جواب منو نده ؟

چرا همه درا بروم بسته شدن 😔

چرا خدا نگاه به من نکرد مگع من بندش نبودم ...‌

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتمامصلحت بوده خداقرارنیس همه چی ردبه زوردرست کنه عزیزم.خودتم بایدبتونی خیلی چیزها تحمل کنی

تحمل سخت انگار دارم هر لحظه میمیرم 💔😔

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀

اتفاقا دعاهات جواب داده یه آدم و رابطه سمی از زندگیت حذف شده

اما من نمیخواستم از زندگیم بره 😢💔

تحمل سخت انگار دارم هر لحظه میمیرم 💔😔

من درکت می کنم انگاردنیا روی سرت خراب شده.ببخشیداین حرفمومیزنم انکارادم یتیم شده همینقدرتنها همینقدروحستناکه انگاری هیچکس داخل دنیانیس.اما گاهی وقتها زندگی هس کاری نمیشه کردفقط سعی کن بتونی ادامه بدی وقوی بشی.خودتونبازالان زوده اما یه روزی به خودت بیا وبه خودت فقط اهمیت بده

خب نمیخواستت خوشگلم🥹😭

اره 😭😭😭😭😭😭😭😭

حالم خرابه ای خداااااااا

من درکت می کنم انگاردنیا روی سرت خراب شده.ببخشیداین حرفمومیزنم انکارادم یتیم شده همینقدرتنها همینقدر ...

اره دقیقا همین حال دارم 

نمیدونم بدون اون چطوری باید زندگی کنم 

اره دقیقا همین حال دارم نمیدونم بدون اون چطوری باید زندگی کنم

عادت می کنی تحمل کن نمیدونم چقدراعتقادداری نمازمیحونی یانه فقط به خدا پناه ببر،هرشب باامام زمان حرف بزن،سعی کن نمازاول وقت بخونی.امتحان کن قشنگم ضررنداره خیلی درکت می کنم مخصوصا امشب که قراره صبح کنی

من درکت می کنم انگاردنیا روی سرت خراب شده.ببخشیداین حرفمومیزنم انکارادم یتیم شده همینقدرتنها همینقدر ...

ببخشید شما تو این شرایط بودین 

عادت می کنی تحمل کن نمیدونم چقدراعتقادداری نمازمیحونی یانه فقط به خدا پناه ببر،هرشب باامام زمان حرف ...

من ی روزی همسرمو از امام زمان خواستم بهم داد دست رد به سینم نزد اما الان هر چی صداش زدم جوابم نداد چرا ؟؟

مث اینکه خوب درکم میکنی عزیزم اره امبشم حالم خرابه دلم میخوا هی داد بزنم اشکام بند نمیان 😭😭

اره

متاسفم 

چند وقت از اون روزا میگذره الان حالت خوبه