2777
2789
عنوان

کسی کار با قهوه ساز رو بلده؟

7179 بازدید | 13 پست

سلام خانما من قهوه ساز بوش دارم ولی هرکار میکنم قهوم غلیظ نمیشه مثل آب میشه کسی بلده کار با قهوه ساز رو؟به صورت قطره ایِ

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

خب با قهوه ساز فقط قهوه رقیق درست میشه

اگر قهوه ترک یا اسپرسو میخوای روش تهیش جور دیگه ایه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

اولا قهوه ساز فقط باید داخلش شما قهوه ی فرانسه بزیزی .اگه میخوای ترک باشه باید تو قهوه سازای مسی بذاری روگاز.اسپرسو و کاپوچینو ک دستگاهش کلا جداست.تو مخزن قهوه به مقدار کافی قهوه میریزی،ابم تو جایگاه خودش.ولی بلافهصله قوریو نذار زیر دستگاه.صبر کن یکم دم بکشه بعد قوری و بذار تا قطره قطره بیاد توش

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا قهوه ساز فقط باید داخلش شما قهوه ی فرانسه بزیزی .اگه میخوای ترک باشه باید تو قهوه سازای مسی بذا ...

مقدار شو میگی عزیزم من معمولا یک فنجان ۴تا قاشق میریزم ولی غلیظ نمیشه قوری رو نزارم قطره چکانش کار نمیکنه یعنی؟🤔

خب با قهوه ساز فقط قهوه رقیق درست میشه اگر قهوه ترک یا اسپرسو میخوای روش تهیش جور دیگه ایه

خیلی بیخود میشه مزه آب میده قشنگ گفتم شاید من بلد نباشم روش استفادشو....اون رو گازی ها خیلی بهتر میشه 

مقدار شو میگی عزیزم من معمولا یک فنجان ۴تا قاشق میریزم ولی غلیظ نمیشه قوری رو نزارم قطره چکانش کار ن ...

خب مقداری که میریزی خوبه.نه دیکه شما تا قوریو میذاری اون شاسی میره بالا و شروع میکنه ریختن.نذار

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
خب مقداری که میریزی خوبه.نه دیکه شما تا قوریو میذاری اون شاسی میره بالا و شروع میکنه ریختن.نذار

مرسی عزیزم تستش میکنم....

عزیزم سه روش تهیه قهوه داریم

قهوه ترک با قهوه جوش روگاز تهیه میشه و نسبتا غلیظه 

قهوه فرانسه با همین فرنچ پرسا یا قهوه سازها که رقیق و ابکیه و تلخیش از همه کمتره.تو مقادیر زیادم سرو میشه مثلا تو ماگ

قهوه اسپرسو هم با اسپرسوساز تهیه میشه.خیییلی علیظ و تلخه.درمقدارکم تو فنجون کوچیک سرو میشه.

شما با این دستگاه فقط میتونی قهوه فرانسه دم کنی.یکم پور بیشتری بریز که مزش خوب بشه.

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
عزیزم سه روش تهیه قهوه داریم قهوه ترک با قهوه جوش روگاز تهیه میشه و نسبتا غلیظه  قهوه فرانسه ...

ممنون بابت توضیحاتون فکر کنم قهوه ترک ،هات چاکلت هم نمیشه باهاش درست کرد؟درسته؟

ممنون بابت توضیحاتون فکر کنم قهوه ترک ،هات چاکلت هم نمیشه باهاش درست کرد؟درسته؟

همه نوشیدنیای کافه ای بر پایه اسپرسو ساخته میشن

ترکیپ شیر و اسپرسو خامه و شکلات و چیزای دیگه مثلا😊😊😊

خب شما باید توی قهوه ساز یا اسپرسو ساز  های سنتی درست کنی. خیلی غلیظ و خوش عطر و مزه میشه. قی ...

خب میخوام کار با قهوه سازم رو یاد بگیرم