2777
2789
عنوان

بنظر شما حق با منه یا زنداداشم

165 بازدید | 12 پست

۴ ساله عروسمون شده هیچوقت از من دلخوری نداشته حتی خودش میگفت من همیشه تصور میکردم با خواهرشوهر مشکل داشته باشم اما اشتباه فکر میکردم

حتی اگر زمانی ازش ناراحت میشدم زود از دلم در میومد حتی به روشم نمیاوردم

تا اینکه هفته پیش سر یه موضوعاتی بحث یکم بالا گرفت من و مامانم همش ساکت بودیم من یه کلام حرف هم نزدم

بابام خیلی متین و موقر جواب میداد اما زنداداشم با تُن صدای خیلی بلند با پدر مادرم صحبت میکرد منم هی جلو خودمو میگرفتم که چیزی نگم که نکنه ناراحتی پیش بیاد

آخر کار که خداحافظی کردن زنداداشم زودتر درو باز کرد از پله ها رفت پایین دم در ورودی آپارتمان ایستاد منم داداشمو کشیدم کنار گفتم به احترام تو چیزی نگفتم به زنت که انقدر با پدرم بد حرف زد

من یواش گفتم به داداشم

اما حس میکنم فهمیده چون همش باهام سر و سنگین شده😐

تو دلم گفتم گل بگیرم ببرم براش

ازونطرفم میگم اون به بابام با صدای بلند بی احترامی کرد

ازونطرف من کسی باهام قهر کنه دلم میگیره و ناراحت میشم چکار کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خانواده خوبی نصیب چه عروسایی میشه ،چه برادری که هیچی نگفت خوشبحاله زن داداشته

حالا ما هم عیب هایی داشتیم

اصلا همون شب خود زنداداشم هم حق داشت

و من ناراحت بودم براش

اما چون بد حرف زد ناراحت شدم

بابام قول داده بود کاری برا داداش و زنداداشم انجام بده اما نتونست

از این ناراحت بود زنداداشم و خب حق هم داشت ولی من ناراحتم که چرا با پیرمرد اینجوری با صدای بلند حرف زد که من غرورم از طرف بابام خدشه دار شد

حالا ما هم عیب هایی داشتیماصلا همون شب خود زنداداشم هم حق داشتو من ناراحت بودم براشاما چون بد حرف زد ...

چه خانواده با فرهنگی هستین که ناراحتیه عروستون خیلی مهمه مقصر بودنم گردن میگیرین .چون خانواده با اصالتی هستین کار درست اینه یه دورهمی بزارین و به عروستون با مهربونی بگین ما از این ازت ناراحتیم یا ناراحتم من خیلی برات احترام قائلم و اصلا دوست ندارم ناراحتیه شما رو ببینم ولی این برخورد با پدرم کار درستی نبودو قلبمونو در اورده لطفا دیگه هرچی میخوای بگی به من بگو سر پدرم داد نزن .

چه خانواده با فرهنگی هستین که ناراحتیه عروستون خیلی مهمه مقصر بودنم گردن میگیرین .چون خانواده با اصا ...

ممنونم عزیز دلم تو خیلی مهربونی بانو😍

واقعا ما هم کم و کاستی داشتیم در حق زنداداشم 

اما دو طرفه بوده همیشه

متاسفانه مامان بابام میگن تو نباید به داداشت این حرفو میزدی

مامانم میگه حق داشت ناراحت شه بخاطر داداشت و بچه داداشت هیچی نگو

حتی بابام فرداش که دیده بودش ازش عذر خواهی کرده بود😐

ولی من خیلی دلم میگیره کسی باهام بد باشه یا قهر باشه

ممنونم عزیز دلم تو خیلی مهربونی بانو😍واقعا ما هم کم و کاستی داشتیم در حق زنداداشم اما دو طرفه بوده ...

❤️✨️از این خواهر شوهر مگه داریم ،از این مادرشوهرا مگه داریم مگه میشه .خوشبختیو با دست گرفتی همین فردا پس فردا محکم خوشبختی بغلت میکنه چنان ماچت میکنه که خودت میگه از کدوم در وارد شد 🫠💙💙💙💙

❤️✨️از این خواهر شوهر مگه داریم ،از این مادرشوهرا مگه داریم مگه میشه .خوشبختیو با دست گرفتی همین فرد ...

بخدا اینجوری میگی عذاب وجدان میگیرم چون من هروقت از دستش عصبانی میشدم تو دلم یا پیش مامانم کلی غر زدم و غیبت کردم منم خیلی شیله پیله داشتم باهاش اما هیچوقت بهش کمتر از گل نگفتم😑