2777
2789
عنوان

منی که ندارمش😭

151 بازدید | 17 پست

روز مرده روزه پدره

همه دوستام و آشنایان برا پدرشون کادو میگیرن تبریک میگن منم روزای سخت از جلو چشمم رد میشن. روزایی که خودم برا خودم پدر بودم و هستم

چقدر سخته اونایی که  پدرتونو زنده ست و قدرشو نمیدونین

بدونین که همه اون سختی و مشقت هارا که بابا میکشن تا بچه هاشون احساس امنیت و خوشی داشته باشن را ماها خودمون برا خودمون میکشیم ماها همیشه ذهنمون نگران و پریشانه. نگران ازین که چه خواهد شد چکار کنیم چی به سرمون میاد در اینده اگه با همسرمون حرفمون شد به کی پناه میبریم.نگران اینکه  چطوری خودمون از حق خودمون دفاع کنیم چطوری وقتی بردارا یا نا انسانها حق مو خوردن پس بگیریم 

چقدر ماها راحت میتونیم به مردهای دیگه اعتماد نکنیم

چون دیگه مرد خودمون خودمونیم🥲💔😥😢

ای اونایی که بخاطر دوس پسراتون به پدرتون بی احترامی میکنین فهش میدین ابروشو میبرین

بدونین هیچکس تاکید میکنم هیچکس بابای خود آدم نمیشه

اگه یه روز مریض شدی کسی نبود کنارت مجبور شدی خودت خودتو ببری دکتر

یا اینکه کسی نبود از حقت دفاع کنه تنهایی باید مرد میدان بشی اون وقت میفهمی من چی میگم

😭😭😭😭

هرچی می پرسم فقط جواب اونو بگو و نظرتو تحمیل نکن. وگرنه ولم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ببخشید استاتر 

دوستان اگ‌میشه یکی دوتا از تایپکامو گزارش بزنین انشالله هرچی طلبتونه از خدا بهتون بده گزارش زدین لایک کنین دعاتون کنم

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

منی که پدر دارم اما ۱۰ساله دستم توی جیب خودمه چی منی که پدر دارم اما انگار ندارم چی وقتی بچه بودم کتکم میزدن بچه ها ازم دفا نمیکرد چی منی که پدر دارم اما منو به مدرسه نفرستاد چی منی که پدر دارم اما حس میکنم بی پدرم چی منی که دارم اما پناه ندارم چی منی که هر اتفاقی برام بیافته نمیتونم برم بهش بگم چی منی که به بغلش نیاز دارم اما نمیتونم بغلش کنم چی اینم بگم که ۱۸سالمه یعنی از ۹سالگی روی پای خودم بودم و پدری بود اما انگار نبود همیشه میگفتم کاش مرده بود میگفتم پدرم مرده نه اینکه زنده باشه مثل مرده ها رفتار کنه

دختر بودن زیبا ترین غم دنیاست🙃

منی که پدر دارم اما ۱۰ساله دستم توی جیب خودمه چی منی که پدر دارم اما انگار ندارم چی وقتی بچه بودم کت ...

رابطه پدرتون با مادرتون چطوره پس؟

بچه دوم هستم یک بردار بزرگتر از خودم یک برادر کوچیک تر از خودم که خودم بزرگش کردم

خوبه حداقل اونارو داری. من بردارم بازنش دقیقا مثل پدرمادر شما هستن همیشه فکر اوناییم که چی میشه آخرش