2777
2789

خانوما ببخشید ک همش در مورد این قضیه تاپیک میزنم عروس هلندی خریدم امروز تو قفسش بی قراری میکرد خواستم ازادش کنم سریع پرواز کرد با سر خودشو کوبید تو دیوار الان اروم شده همش خوابالوده 

دوماهشه 

اینقدر گریه کردم چشام داره میسوزه یه وقت نمیره

از وقتی اوردمش نه دون میخوره ن اب

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز عادت نکرده به قفسش .‌دونه رو بریز جلوش تا بخوره یواش یواش جای دونه اشو تو قفس پیدا میکنه . منم دو هفته عروس هلندی داشتم انقدر تو خونه پرواز میکرد و کثیف کاری میکرد دادمش رفت

هنوز عادت نکرده به قفسش .‌دونه رو بریز جلوش تا بخوره یواش یواش جای دونه اشو تو قفس پیدا میکنه . منم ...

عزیزم دون ریختم براش ولی سرش خورد تو دیوار میگم یه وقت نمیره

هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
عزیزم دون ریختم براش ولی سرش خورد تو دیوار میگم یه وقت نمیره

نمیدونم .‌ برا منم اول بلد نبود پرواز کنه خیلی خورد به در و دیوار بعد یاد گرفت کلا رو لوستر بود . فکر نکنم چیزی بشه