2777
2789
عنوان

خانما توروخدا ی لحظه بیابن

82 بازدید | 34 پست

من شنبه پانکچر کردم 19تا تخمک ازم گرفتن الان حالم بده معده ام ورم کرده رفتم دکتر با یارو گوشی ها که قلب رو معاینه میکنن گذاشت رو شکمم گفت شکمت سفت شده روده هات کارمیکنن ولی مثانه آت پره دستشویی نداری گفتم نه گفتم شکمم آب نیاورده گفت نه بنظرتون با ی دستگاه معلومه که شکمم آب نیاورده گفت تخمدانات ورم کرده طبیعیه این دردا یبوستم و بی حال گفت طبیعیه تا پریود بعدی اینجوری 

سلام عزیزم‌منم رفتم دکتر همه حالت هامو گفتم گفت مشکلی نیست عادی هستش عین شما منم حالت دارم😔 بعدا گفتش که این پریودی نه پریودی بعدی بیا به منم گفت تخمدانات ورم داره مراقب باش ضربه اینا نخوره

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزم‌منم رفتم دکتر همه حالت هامو گفتم گفت مشکلی نیست عادی هستش عین شما منم حالت دارم😔 بعدا گف ...

من رفتم دکتر عمومی بنظرت راست میگه آب نیاورده شکمم خیلی میترسم گفت تخمدانات ورم کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم‌منم رفتم دکتر همه حالت هامو گفتم گفت مشکلی نیست عادی هستش عین شما منم حالت دارم😔 بعدا گف ...

والله شادی کردم از اینکه گفت حالا استراحت کن به بدنم یه فرصت میدم از دست این همه دارو خسته شدم خدا هیچ کسو اسیر دادو دکتر نکنه انقدر خسته ام ، هم از لحاظ روحی جسمی همه چی فکر نمیکردم انقدر سخت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رفتم دکتر عمومی بنظرت راست میگه آب نیاورده شکمم خیلی میترسم گفت تخمدانات ورم کرده

باید بری پیش دکتر خودت والله دکتر من گفت اگر ادرار کم بشه و رودت کار نکنه فکر کنم بد باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والله شادی کردم از اینکه گفت حالا استراحت کن به بدنم یه فرصت میدم از دست این همه دارو خسته شدم خدا ه ...

توهم مثل من معده آت ورم کرد من دوروزه نمیتونم دستشویی شماره دو بکنم بهم گفت مثانه آت پره ولی احساس اداره نداشتم 😨منم دقیقا از آب آوردن شکم میترسم حالم از تخم مرغ بهم میخوره 

باید بری پیش دکتر خودت والله دکتر من گفت اگر ادرار کم بشه و رودت کار نکنه فکر کنم بد باشه

من یکی از قرصا رو برام بدگفته گفتن هفته ای ی نصف درحالی که داروخانه گفته بود روزی دو عدد این قرصش کابرلین 0/5بود

توهم مثل من معده آت ورم کرد من دوروزه نمیتونم دستشویی شماره دو بکنم بهم گفت مثانه آت پره ولی احساس ا ...

آره از ورم معده نگو از وفتی عمل کروم منو کشته میدونی چیکار کن تخم شربتی بخور دست شویی بری الان بری دست شویی میاد چون درد دادی میترسی زیاد فشار نیار بشین خودش میاد ورم معدتم بابد باد خالی کنی با عرض پوزش🤭 تا درست بشه شاید از فردا بیاد دکترمم میگفت ورم معده از همینه امپول قرص ورم تخمدان چیزی نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

[QUOTE=368206278]آره از ورم معده نگو از وفتی عمل کروم منو کشته میدونی چیکار کن تخم شربتی بخور دست شویی بری الان بری د ...[/QUOTEمن روز عمل خیلی خوب بودم این قرصو خوردم اینجوری شدم

[QUOTE=368206278]آره از ورم معده نگو از وفتی عمل کروم منو کشته میدونی چیکار کن تخم شربتی بخور دست شو ...

منم روز عمل عالی بودم 😂 از حرفات فهمیدم هنوز دردای تو شروع نشده😂 گفت مال این بیچاده هم از روز دوم شروع میشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من یکی از قرصا رو برام بدگفته گفتن هفته ای ی نصف درحالی که داروخانه گفته بود روزی دو عدد این قرصش کا ...

منم همین قرصو میخورم با همین دوز ولی روزی ۱ عدد

1
5
10
15
20
25
30
35
40