2777
2789
عنوان

بتای هفتصد طبیعیه

135 بازدید | 16 پست

من باید یکشنبه پریود میشد ولی عقب انداختم، امروز بی‌بی‌چک گذاشتم مثبت شد و رفتم آزمایش خون دادم نوشته hcg ۷۴۲. آیا طبیعیه بنظرتون؟ کم نیست؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازمایش خون بخایم بدیمجایی ثبت میشه؟بدون گفتن پزشک میشه بریم ازمایش بدیم یا حتما باید پزشک بگه؟

آره میری آزمایشگاه میگی میخوام آزمایش بارداری بدم

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
ازمایش خون بخایم بدیمجایی ثبت میشه؟بدون گفتن پزشک میشه بریم ازمایش بدیم یا حتما باید پزشک بگه؟

من همینطوری رفتم آزمایشگاه گفتم میخوام آزمایش بارداری میخوام بدم، مشکلی نبود. جوابش هم ۲ ساعت بعد آماده شد.

مبارک باشه چه علائمی داری

خیلی علامت خاصی نداشتم. فقط یک هفته است که کمرم خیلی خفیف درد میکنه به خصوص وقتی میخوابم که فکر میکنم به خاطر این هستش که رحمم وارونه است. چند روزه که سینه ام هم یکم دردناک و سفت شده.

آهان بارزترین علامتم این بود که چند روزه که خیلی خسته ام همش خوابم میاد، اصلا نمیخوام از رختخواب جدا بشم.   

من همینطوری رفتم آزمایشگاه گفتم میخوام آزمایش بارداری میخوام بدم، مشکلی نبود. جوابش هم ۲ ساعت بعد آم ...

ممنون قشنگم

دعا میکنی حامله نباشم:)

لبخندهرگزملاک‌شاد‌بودن‌نیست.