2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاربرد داره برات؟ اگه میبینی کاربرد نداره اصلا نخر من از اول برداشتمش حتی یادم نمیاد مارکش چی بود 😂

خونه بابامم هیچوقت گوشت چرخ کرده از بیرون نگرفتیم 

فک میکنم بعد ازدواجمم به دلم نباشه از بیرون بگیرم🙁

وسواسی‌ طور شدم😂

اخه چرخ گوشتیا ک همشون تو یه قیافه ان اصلا خوشگلو زشت نداره 

مارک خوب بگیر قیافش مهم نی

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

خونه بابامم هیچوقت گوشت چرخ کرده از بیرون نگرفتیم فک میکنم بعد ازدواجمم به دلم نباشه از بیرون بگیرم� ...

خب اگه کاربرد داره برات که بگیر 😂 من دیگه واقعا وقت اینو ندارم وگرنه خودمم دوست دارم تو خونه انجام بدم 

زیاد حساس نشو رو قیافش این چیزای برقی کیفیتشون مهمترهراستی شما چندتا تشکو بالشتو پتو گذاشتی منم دارم ...

سه تا تشک سه تا لحاف

هشتا بالشت

پتو زیاااااد 😂

خب اگه کاربرد داره برات که بگیر 😂 من دیگه واقعا وقت اینو ندارم وگرنه خودمم دوست دارم تو خونه انجام ...

چاره چیه دیگه😂

میگیرم مامانم اومدنی میدم چرخ کنه🤭😂

اخه دیگه راهمون دوره اون تبریزه من تهران 🥲

اخی عزیزم 

منم مامانم یا مادرشوهرم برام چیزای فریزری میارن 😂😂 اصلا مهلت نمیدن تموم کنیم و یه فکری برا خودمون کنیم سریع اقدام میکنن😂

اخی عزیزم منم مامانم یا مادرشوهرم برام چیزای فریزری میارن 😂😂 اصلا مهلت نمیدن تموم کنیم و یه فکری ب ...

عزیزم خدا حفظشون کنه😘😘

مادر شوهر من تو این چیزا تنبله😂همش میره میشینه مغازشون ازاین کارا دوری کنه