2777
2789
عنوان

پریود نشدن بی بی چک منفی

74 بازدید | 14 پست

۱۰ روز تاخیر وریود دارم از امروز یه ذره درد پریودی داشتم ولی اونم تموم شد ترشح هم خیلی کم دارم دوبار بی بی چک زدم منفی بود احتمال حامله شدن هس؟

منم ماه پیش دو هفته عقب انداختم . ببین استرس بذار کنار بلافاصله پریود میشی

من رفتم ازمایش و سونو دادم تا فهمیدم منفی شب پریود شدم😂

یعنی انقدر استرس داشتم مثل جنازه رفتم سونوگرافی دادم 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ماه پیش دو هفته عقب انداختم . ببین استرس بذار کنار بلافاصله پریود میشیمن رفتم ازمایش و سونو دادم ...

اخه ۱۰ روز حد حدش تا ۳ روز دیر شده ۱۰ روز خیلیه خو 😶

دوستان ببخشید میگم ماه قبل ۴ روز زودتر پریود این ماه ۱۰ روز تاخیر غقب و جلو شدن نشونه خوبیه ؟ میشه ح ...

ب نظرم برو سونو بده ببین کیست نداری؟ یا تنبلی تخمدان . 

ب نظرم برو سونو بده ببین کیست نداری؟ یا تنبلی تخمدان .

رفتم دکتر گفت دونه های ریز داری اطراف تخمدانت قرص مدروفم داد ۳ ماه خوردم این ماه اوزیل داده نمیدونم والله 

رفتم دکتر گفت دونه های ریز داری اطراف تخمدانت قرص مدروفم داد ۳ ماه خوردم این ماه اوزیل داده نمیدونم ...

پس احتمالا بخاطر داروهاته عقب جلو میشه