2777
2789
عنوان

شوهرم ب جاریم چشم داره😭😭

485 بازدید | 24 پست

چند سال پیش ک تازه عروس بود شوهرم ی حرفی زد دربارش جنسی البته وسط دعوا بودیم بعد اون من دیگه حساس شدم

الان برای روز پدر رفتن خونه پدر شوهرم شوهرم اونجا بود من ک متوجه شدم دارن میرن زنگ زدم شوهرم گفتم بزن بیرون دارن میان نبینین همو شوهرم دیگه جوابمو نداد صد بار زنگ زدم صد تا پیام دادم فحشش دادم ک بیا بیرون جواب نداد با اونا سلام احوال پرسی کرده بود بعد اومد بهش گفتم برو راه پله بالا اونا ک رفتن داخل  تو بیا خونه اما جواب نداد ک نداد

الان اومده خونه ب دروغ میگه من ندیدمشون مطمئنم دروغ میگه وقتی اومد خونه رفتم اتاق دررو قفل کردم میخام بهش غذا ندم گشنه گمشه بره سر کار قرار بود شب سوپرایزش کنم واسه روز مردبچه هام چقدر ذوق داشتن😔😔

بعد شامم قرار بود بریم خونه پدر شوهر میخام من دیگه نرم زشت میشه ولی نمیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این دیگه زندگی نیست که عزیزم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اگه همش‌هی خودتو حساس و ناراحت نشون بدی که بیشتر میره تو ذهنش که بره سمتش که خودتوبزن به بی خیالی اتفاقا باید با ترسات روبرو بشی و بذاری شوهرت چن بار ببینتش و رفتاراشو ببینه هم‌خودت از استرس رها میشی و هم شاید شوهرت اخلاقای بدی هم ازش ببینه و بفهمه همچین خوبم‌نبوده

چیزی هم نباشه به زور داری شوهرتو هول میدی به سمتی که واقعا فکر و خیال کنه راجع به زنداداشش😐والا شوهرت خیلی اقاس چیزی نمیگه بت.سوهر من زنگ بزنه بگه فلانی داره میاد از خونه بابات بیا بیرون .اون دنیارو میارم جلو چشاش