2777
2789
عنوان

شما باشین به این پدر تبریک میگین

501 بازدید | 73 پست

مامانم فوت شده  و از وقتی یادم میاد و بچه بودم پدرم مارو ول کرد و رفت تهران واسه کار .. بعد از چن سال برگشت و گفت ازدواج کرده با یه خانوم.. و کلا خونه زندگیش جدا بود و من و داداشم بدون پدر مادر بزرگ شدیم(پیش مادربزرگ پدریم)

خلاصش کنم ک هیچوقت ب من و داداشم رسیدگی نکرد و حتی عروسی داداشم نیومد..

من ۳۰سالمه و هیچ مهر پدری ازش ندیدم حتی یه سوزن برا جهازم بهم نداد .. و خونه و زمینشو ب نام زنش کرد و به اون دختر دیگش (از زن دوم) تا میتونه میرسه ..از دانشگاه آزاد بگیر تا انواع عمل ها و هزینه های دیگش..ولی من و داداشم هیچی ب هیچی..

الانم حدود۱ ماهه ک زنش ازش جدا شده و پدرم برگشته خونه مادربزرگم..و گاهی ک میرم سر بزنم از مامانبزرگم میبینمش ولی سرسنگینم باهاش چون وقتی گفتم چرا همه چیو ب نام زنت کردی گف شماها با من زندگی نمیکردین و هیچ حقی ندارین و بچه هام نیستین..

مامانبزرگم زنگ زده ک روز پدرو تبریک بگو بهش و گناه داره و ...

انقد ازش متنفرم ک حتی دوس ندارم پیام بدم واسه تبریک چ برسه زنگ😔

نمیدونم چیکار کنم

ببخشید ولی من تبریک نمیگفتم🫠

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم دوس ندارم ولی مامانبزرگم میگ اون الان دلش شکسته خوشحال میشه😔

نه بابا اون کجا دلش شکسته!

بلکه تو دلت شکسته.

اگه اون روز دختر رو بهت تبریک گفت تو هم روز پدر رو بهش تبریک بگو.

Tunnel Vision                                                                 

اگه دو دل شدی یعنی تبریک بگی اروم میشی اونم سادگی کرده گول اون زن رو خورده الان حتما پشیمونه ولی بازم بنظرم صمیمی نشو نه با اون نه با مادربزرگت

انا بس وش عندی غیرک🧸همین چند متر پارچه مشکی عالمی داره برای خودش🦋 خطاب به کسایی که میگن دوست نشی شوهر پیدا نمیشه این راه بالاخره اشتباهه دیر برگردی میسوزی زودم برگردی باید غصه گذشته رو بخوری یعنی بهترین بهترین حالتش توبه و پشیمونیه  💜🍃 آخرالزمان وقتیه که کسی که برای وطنش شهید میشه پشتش حرف میزنن و کسی که فقط بلغور میکنه اسم خودشو میزاره ملی گرا