2777
2789
عنوان

هفته 15

163 بازدید | 8 پست

سلتم. من تو هفته 15 بارداریم. هیچ علایم خاصی از اول بارداریم نداشتم..این روزا بدجور فکرم درگیر شده که حال بچه ام خوبه  یا نه؟اخرین بار سه هفته پیش غربال گری بودم و شکر خدا مشکلی نبود نمیدونم چرا بیخود نگرانم. کسی میدونه چجوری باید متوجه بشم ؟سونو هم نمیتونم فعلا برم میگن زیاد رفتن ضرر داره تا هفته 18 که دکتر واسم سونو نوشته چیکار کنم پس؟راهنمایی لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم این فکرها تو بارداری کاملآ طبیعیه.آدم ناخودآگاه چیزهای منفی زیاد سراغش میاد و نگران میشه.وقتی درد یا خدایی نکرده خونریزی ندارید یعنی همه چی خوبه و هیچ مشکلی وجود نداره

یعنی چون مشکلی نداری الان ناراحتی ؟

نه. چون بی اطلاعم نگرانم. همش فکر میکردن زن حامله متوجه میشه هر لحظه بچش خوبه  یا نه. تا وقتی بچه لگد نزنه انگاری اونطور که باید حس نمیشه

نه. چون بی اطلاعم نگرانم. همش فکر میکردن زن حامله متوجه میشه هر لحظه بچش خوبه  یا نه. تا وقتی ب ...

عزیزممم😍الان فعلا زوده چون ما حرکتشو حس نمیکنیم باید منتظر بمونیم تا وقت سونو بشه. ولی بزرکتر که شد که حرکتشو حس کردیم همینجوری میشه که شما میگی. نگران نباش. فقط اراماش بوه به نی نیت