2777
2789
عنوان

شما قضاوت کنید و بگین چی درسته

157 بازدید | 13 پست

من ۲ سال نامزد بودم چون خونوادم شرط خونه گذاشتن و شوهرم رفت که اکی کنه، بعد که خونه خرید عقد کردیم و فهمیدم دروغ گفتن پدر شوهرم هیچ کمکش نکرده، بماند که هیچ کاری واسم نکردن نه نامردی نه جشن عروسی و حتا کادوی سر عقد هم خودم گفتم رسممونه و ی آویز توخالی حصیری دادن و تمام

بنا به رسممون ملک به نامم شد و کل جهیزیه رو پدرم داد (و اینکه خیلی از همه جهات بالاتر بودیم کسی جز خودم موافق ازدواجمون نبود) از طرفی خونواده خودم  بله برون و عقدمونو خصوصی گرفتن و سر عقد همه سکه و طلا آوردن و طایفه شوهر رسما هیچچچ.گفتن ما سر عروسی کادو میدیم،عروسی رو پیچوندن و الان ۲سال ونیمه سر خونه زندگی ام.حالا با این تفاسیر من واقعا جز نفرت حسی بهشون ندارم الانم روز پدره، پدر من واسم سنگ تموم گذاشته پدر شوهرم هیچ و همه چیش دست مادرشوهرمه و اونم انگار صدقه میده مثلا یلدایی ۴۰۰ داد گفت عابربانک ۲۰۰ بیشترنمیده،عیدی هم نهایت ۱ بده که عین همونو به نوه عزیزش باید بده،و پدرشوهرجان هم سال اول بهم کیک خوری چوبی تقدیم نموده که میدونید چقدر مضحکه ،به نظرتون من روز پدر چی تقدیمش کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تقریبا مث شما بودم

سالای اول همینجوری جوش میزدم جز ناراحتی خودم هیچی ب هیچی نبود

الان سالهاست فهمیدم هرکی هر حرکتی کنه دستش درد نکنه

یجوری از بقیه توقعی ندارم که احساس میکنم خیلی پخته و عالی شدم مث قورمه سبزی😂

جدا ولش کن

کادو نبری داستان میشه

هیچوقت مقایسه نکن

لایک نکن لطفا😬
منم تقریبا مث شما بودمسالای اول همینجوری جوش میزدم جز ناراحتی خودم هیچی ب هیچی نبودالان سالهاست فهمی ...

بنظرت دیگه زیادی دایورت نیست؟؟؟ بخدا یاد بی خیالیاش میوفتم قلبم بدرد میاد بعد میشه جلوم زرزر میکنه اصفهانیا خصیصن آخه خودش چه گلی زده سرمون 

بنظرت دیگه زیادی دایورت نیست؟؟؟ بخدا یاد بی خیالیاش میوفتم قلبم بدرد میاد بعد میشه جلوم زرزر میکنه ا ...

نه بخدا نیس

جوری تو این مسائل بزرگ شدم خودمم باورم نمیشه

منه ته تغاری لوس و رفاه کامل، شدم ی آدم خودباور و مثبت اندیش

بخدا خودت اذیت میشی

لایک نکن لطفا😬
نه بخدا نیسجوری تو این مسائل بزرگ شدم خودمم باورم نمیشهمنه ته تغاری لوس و رفاه کامل، شدم ی آدم خودبا ...

منم خیلی تغییر کردم خداروشکر ،اصلا دیگه وابسته نیستم احساساتی نیستم ولی خب زورم میاد تو این مناسبتا به کسی که جز حرف مفت زدن کاری نکرده رو پدر حساب کنم و کادو بدم بهش

منم خیلی تغییر کردم خداروشکر ،اصلا دیگه وابسته نیستم احساساتی نیستم ولی خب زورم میاد تو این مناسبتا ...

زشت نیست این مدل حرف زدن؟؟ برای تو زرزره ولی برای پسرش.... نگو لطفا

لایک نکن لطفا😬
زشت نیست این مدل حرف زدن؟؟ برای تو زرزره ولی برای پسرش.... نگو لطفا

ببین من انقدررررر احترام همه رو میگیرم حتا کوچیکتر از خودمو ، چون یکی از خط قرمزامه ولی ببین این آدم چی به روزمون آورده که دلم خونه ولی جلو شوهرم نمیگم همون پسرش بعد ازدواج باهاش قهر کرد چون پدر بیخودشو میشناسه انقدر وقیحه اصلا نمیخام اینجا بازگو کنم،درسته که میگن بزرگ احترامش دست خودشه و متاسفانه خودشو خراب میکنه واسه همه