سلام بچه ها.من همیشه خوابم میاد.البته زیاد نمیخوابم چون دوتابجه کوچیک دارم معمولت دیر وقت میخوابم دیر وقتم بیدارمیشم.اما همیشه کسل و خوابالو ام.همیشه میگن کاااااش میشد الان بخوابم.خیلی از این خالت بی روحیه بودن و بی انرژی بودن خسته شدم.شوهرمم ک همیشه نیس وقتای کمی هم ک هست از این وضع شاکی میشه.کسی هم هست ک اینطور باشه اونم باخانواده شوهر زندگی کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
طبق بیولوژی بدن آدم باید ساعت ده حدودا بخوابه تا شش صبح اگر غیر ازین باشه تو بلند مدت خستگی مفرط میگ ...
بچه هام هم دیر میخوابن ودیر بیدارمیشن.البته ی بچه شیر خوار دارم ک چن باری بیدارمیشه و شیر میخوره اما بیداری اصلی براصبانه تقریبا ده یازده است بعضی وقتا هم دوازدهم منم دیگه همون موقع ها بیدارمیشم اما باهمون کسالتی ک گفتم و بااسترس ازخانواده شوهرم بچه هام ظهر میخوابن اما من بخاطر کارای عقب افتاده وبعضی وقتا از ترس حرف نمیخوابم واین میره دوباره تا دوسه وبعضی وقتا چار نصف شب
ای بابا چه بده استرس داری همونم موثره بچه شیرخواره هم که هی بیدار میشه نمیزاره خوب بدنت استراحت کنه
خودم احساس میکنم از بی نظمی استراحت هام بدنم سست و بی انرژی شده.امروز ظهر شوهرم ازم دلخوربود گفتم جرادلخوری گفت ساعت نه وتیم بیدارت کردم ولی بیدارنشدی گفتم ب خدااصلا نمیدونم بیدارم کردی گف ولی تو چشاتو باز کردی و جوابم دادی درحالیکه واقعا یادم نمیاد بش گفتم شتید به خاطر اینه ک ساعت چهارشب خوابیدم.گفت منم چهار خوابیدن ولی نه بیدارشدم.ولی من بخدانمیتونم اصلا دست خودم نیس نمیتونم بیدارشم وقتی هم بیدارشم فقط ارزو میکنم ی چیز بشه بتونم برگردم بخوابم