2777
2789
عنوان

چاقی گروهی

163 بازدید | 17 پست

دوستان من ۱۳ کیلو باید وزن اضافه کنم اما چون اشتهام کمه اراده ندارم هی ول میکنم. کیا میان ی گروه تو تلگرام بزنیم باهم وزن اضافه کنیم.باهم انگیزه میگیریم.هر هفته وزنمونو بکشیم و اطلاع بدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش بی اشتهایی تورو من داشتم🥲

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

کاش بی اشتهایی تورو من داشتم🥲

نه عزیزم اصلا خوب نیست. از صب تا شبم هیچی نخورم گشنم نمیشه.ارزو بدل موندم همش حسرت میخورم به اونایی که توپرن.دلم میخواد تپل شم لباس به تنم بشینه🥲🥲

نه عزیزم اصلا خوب نیست. از صب تا شبم هیچی نخورم گشنم نمیشه.ارزو بدل موندم همش حسرت میخورم به اونایی ...

الهی شمام تپل شی البته من وزنم ۶۳ هستش اگ رعایت نکنم ک نمیکنم تا ۶۵ ۶۸ میرسع 

دنیا پر حسرته من تپل حسرت لاغربودنو میخورم 

شمام حسرت تپل بودنو و.... هعی 

‏ما مگس هارو مسخره میکنیم‏ که عاشق عنن ،مگه ما کم عاشق آدم های عن شدیم ؟؟؟ [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

منمممم هسدم

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞