ازخدا میخام ظلم رو بی جواب نذاره،حق روهم به حق دار بده
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم شاید با کامنتم ب خودت بیای و بسپری ب خدا با نفرین و ناله فقط انرژی منفی ب خودت میدی ی ذره هم مو ...
من نفرین و ناله نمیکنم قرار بود محاکمه بشه امروز اتفاقا تو ک از چیزی خبر نداری حرف نپرون حالا ایشالله تو موقعیت من قرار میگیری بعد دیگ تو نفرین و ناله نکن
گلمچیشد چیکارکردی؟با شک ب شوهرت کنار اومدی گلم؟یادمه خیلی اذیت میشدی
مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجینمیذارمبمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪
هر کس اذیتت میکنه فقط بسپار به خدا از خدا بخا هرجور خودش صلاح میدونه جوابشو بده بعدم ذهنتو آروم کن ب ...
فدات بشم امروز قرار بود محاکمه بشه چند ماهه مزاحمت ایجاد میکنه بی دلیل هیچی نمیگم ک از زندگی جانمونم امروز دیگ قانونی افتادم دنبال کاراش ی خانومه که کل زندگی و خانوواده منو پاشونده با کاراش