2777
2789
خب تو دعا نکن مگ دست و بالتو بستم بیای تو تاپیک من

گفتم شاید با کامنتم ب خودت بیای و بسپری ب خدا 

با نفرین و ناله فقط انرژی منفی ب خودت میدی 

ی ذره هم مودب باش دوستم💜

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ازخدا میخام ظلم رو بی جواب نذاره،حق روهم به حق دار بده

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم شاید با کامنتم ب خودت بیای و بسپری ب خدا با نفرین و ناله فقط انرژی منفی ب خودت میدی ی ذره هم مو ...

عزیزم حرف بی ادبی که به شما نزد 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

گفتم شاید با کامنتم ب خودت بیای و بسپری ب خدا با نفرین و ناله فقط انرژی منفی ب خودت میدی ی ذره هم مو ...

من نفرین و ناله نمیکنم قرار بود محاکمه بشه امروز اتفاقا تو ک از چیزی خبر نداری حرف نپرون حالا ایشالله تو موقعیت من قرار میگیری بعد دیگ تو نفرین و ناله نکن

هر کس اذیتت میکنه فقط بسپار به خدا از خدا بخا هرجور خودش صلاح میدونه جوابشو بده بعدم ذهنتو آروم کن با خیال راحت خدا همه چیو ردیف میکنه برات 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

من نفرین و ناله نمیکنم قرار بود محاکمه بشه امروز اتفاقا تو ک از چیزی خبر نداری حرف نپرون حالا ایشالل ...

من توی موقعیت‌هایی بودم ک با آبروم هم بازی شده ولی کلا مدلم اینه ،میسپرم ب زمان و خدا 

یکی هم مثل شما کسی رو هم ک نمی‌شناسه نفرین می‌کنه 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
عزیزم حرف بی ادبی که به شما نزد

گلم‌چیشد چیکارکردی؟با شک ب شوهرت کنار اومدی گلم؟یادمه خیلی اذیت میشدی

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

عزیزم چیکارت کرده؟

چقدر کاربر زر مفت زن هست اینجا هی میگن نفرین نکن برین گمشید از تاپیک بیرون انگار طناب دور گردنشون اتداختن بیان

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
هر کس اذیتت میکنه فقط بسپار به خدا از خدا بخا هرجور خودش صلاح میدونه جوابشو بده بعدم ذهنتو آروم کن ب ...

فدات بشم امروز قرار بود محاکمه بشه چند ماهه مزاحمت ایجاد میکنه بی دلیل هیچی نمیگم ک از زندگی جانمونم امروز دیگ قانونی افتادم دنبال کاراش ی خانومه که کل زندگی و خانوواده منو پاشونده با کاراش

هر کس اذیتت میکنه فقط بسپار به خدا از خدا بخا هرجور خودش صلاح میدونه جوابشو بده بعدم ذهنتو آروم کن ب ...

الان ب شمام میگ ایشالله تو موقعیت من قرار بگیری 

ملت از کس دیگ ای ضربه میخورن سر جنگشون با بقیست 

منم از اول گفتم بسپر ب خدا

عزیزم من شما رو به خاطر نمیارم کدوم تاپیکم بودی ؟

گلم منو تو توخصوصی حرف زده بودیم اون زمونا

عزیزم چیکارت کرده؟چقدر کاربر زر مفت زن هست اینجا هی میگن نفرین نکن برین گمشید از تاپیک بیرون انگار ط ...

با ابرو و اعصاب و روان خودم و خانوادم بازی کرده چند ماهه سکوت کردم امروز دیگ پیگیری کردیم