2777
2789
عنوان

همسایم از پیچ گوشتی گرفت بعد

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 29 پست
مهم کاراییشه که فرقی ندارهشاید حواسش نشدهاگه خیلی ناراحت شدی دیگه چیزی بهشون نده

بیشتر از این موضوع تعجبم گرفته یعنی واقعا خودشون متوجه نشدن !!!؟اخه تفاوت خیلییی زیاد 

یه بار برو بگو پیچ گوشتی تون رو قرض بدین اگه اونی که داد نو بود و مال شما بود شما ام عوض کنید

وای با نظرت بلند خندیدم🤣🤣🤣🤣بعد زشت نیست متوجه نمیشه بخاطر همین گرفتم پیچ گوشتی رو؟اخه تو یه اپارتمانیم هر روز چشم تو چشم میشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با نظرت بلند خندیدم🤣🤣🤣🤣بعد زشت نیست متوجه نمیشه بخاطر همین گرفتم پیچ گوشتی رو؟اخه تو یه اپار ...

چطور اون خجالت نکشید عوض کرد؟

میگم شاید همونه کثیف شده 

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

برو در خونشون بگو من اونموقع دقت نکردم انگار پیچ گوشتی خودتون با مال ما جابه جا شده الان شوهرم دید م ...

اره اون اصل قیمتش چند برابر این پیچ گوشتی ولی واقعا زیاد برام این مهم نیست تعجبم از این موضوع که چجوری متوجه نشدن یا اگه متوجه شدن چرا این کار و کردن 

چطور اون خجالت نکشید عوض کرد؟میگم شاید همونه کثیف شده

نه عزیزم واسه من مارک بود ولی این فیک و داخلش همه زنگ زده من همونجا که بهم داد متوجه شدم ولی چون مهمون داشتم سرم شلوغ بود دیگه گذاشتم جاش تا دیشب همسرم برداشت باز یادش افتادم 

نه عزیزم واسه من مارک بود ولی این فیک و داخلش همه زنگ زده من همونجا که بهم داد متوجه شدم ولی چون مهم ...

آها 

نمیدونم 

خودت میدونی

ما فلاکس مون خانه یکی از اقوام موند بعد رفته بود یه فلاکس فیک مثل همون خریده بود بهمون داد. هم جنسش ...

اره افرین شما متوجه حرفم شدی منم همینو میگم نمیشه ادم وسایل خودشو نشناسه که چرا باید این کار و انجام بده اخه چجوری دلشون میاد ازش استفاده کنن

ما فلاکس مون خانه یکی از اقوام موند بعد رفته بود یه فلاکس فیک مثل همون خریده بود بهمون داد. هم جنسش ...

شاید فلاکستون شکسته بوده روشون نشده بگن

اره افرین شما متوجه حرفم شدی منم همینو میگم نمیشه ادم وسایل خودشو نشناسه که چرا باید این کار و انجام ...

دیگه کلا هیچ چیزی بهشون ندید. ولی یکی راست گفت برو پیچ گوشتی قرض بگیر اگر برای خودت بود عوض کن.