2777
2789
عنوان

مصرف نوره برا موی بدن بیاین قشنگام

221 بازدید | 26 پست

من دیشب از عطاری نوره زرنیخ دار خریدم نمیدونم چجوری استفاده کنم تاحالا اصلا استفاده نکردم واسه کل بدنه میشه توضیح دقیق بدین چقدر آب میخاد پودر چقدر میخاد

تو میخواهی بدانی من عاشق چه کسی هستم ؟  کلمه اول را دوباره بخوان 

نوره چیه ؟

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین با اب گرم قاطی میکنی خب پودرو بعد خودت میبینی اب کم داره یا زیاد یا حالا پودر چون باید شکل خمیری بشه نه سفت سفت نه شله شل از گردن به پایینم میشه استفاده کنی قبلش بدنت خشک باشه وگرنه میسوزی 

عزیزم مثل گل باید باشه نه سفته سفت نه شل که بریزه پایین یه دوش بگیر بذار یه کم آب از روی بدنت بره بعد سریع به هرجا میخوای بمال  اگر دیدی احساس سوزش داری سریع میشوری اگر نه جایی که موی بیشتری داره بعد 6 7 دقیقه با ناخن بکش ببین میره یا نه .

من با اب جوش کم کم قای میکنم

خیلی کم اب میخواد شل نشه فقط

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزیزم مثل گل باید باشه نه سفته سفت نه شل که بریزه پایین یه دوش بگیر بذار یه کم آب از روی بدنت بره بع ...

میگن که نشورم خودمو یعنی خشک باشه بدنم بعد بدنم باید زیاد مو داشتع باشه یا نه

اب گرم بریز با قاشقی چیزی هم بزن تا خمیر بشه بزار رو بدنت بعد خوشک که شد با لیف  اروم بکش  قبل از حمام رفتن باید بزاری اگر بدنت خیس باشه بدنت میسوزه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼

من با اب جوش کم کم قای میکنمخیلی کم اب میخواد شل نشه فقط

آب جوش یا ولرم 

بعد اخرش با آب گرم خودمو بشورم دقیقا چن دقیقه بمونه