2777
2789

من ۴ سال پیش زگیل زدم ولی چون اصلاعی نداشتم نرفتم پی درمان ...بعد ۴ سال تازه رفتم برای درمان خیلی نگرانم هنوز نمیدونم چ نوعی دارم رفتم کولپوسکوپی دوتا نمونه ازم گرفتن دکترم میدونم الکی گفت ظاهرا خوبی اگه خوب بود چرا دوتا نمونه گرفت . من تو ی این ۴ سال یبارم عکس رنگی رحم دادم ازین موضوع خیلی میترسم ک عفونت hpv به داخل رحمم سرایت کرده باشه نمیدونم چکار کنم همش دارم از خدا التماس میکنم . من بچه ندارم هنوز اگه چیزیم شده باشه چکار کنم زندگیمو دوس دارم نمیخوام ایجور امتحان بشم .... توروخدا برام دعا کنید برام هیچ مشکلی پیش نیومده باشه😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علائم ظاهری و خارش داشتی؟عفونت واژن نداشتی این مدت؟

عفونت ک دارم همش و خارش اینا ن ... ۴ سال پیش زگیل تناسلی زدم  با سرکه از بین رفت .... دیگه زگیل تناسلی تا الان نزدم ...زگیل روی پوست بازوم زدم بخاطر این‌نگران شدم  ک دفع نشده هنو