2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه سری اینجوری درست کردم خوب شد

مرغی که میخوای اکبر کنی رو نصف کن

ترجیحا مرغش ریز باشه بهتره

بعدش 24 ساعت بزار تو آب و نمک فراوون

بعدش دربیار و بزار آبش خشک بشه

با روغن فراونن سرخ کن

دو طرفشو

بعدش دمکنی بزار دم بکشه در حد یه ساعت

بعدش کره و زعفرون بریز و دوباره بزار باشه در حد15 دقیقه سرخ بشه با حرارت ملایم 

مرغ رو شب قبل بزار تو یه ظرف کلشو اب کن و نمک فراوان بریز و روشو سلفون بکش و بزار یخچال.

فردا ۳ ساعت مونده به سرو غذا قابلمه مناسب تا نیمه روغن بریز و یه قالب ۱۰۰ گرمی کره.من نصف لیوان کمترم داخل روغن اب مییزم و مرغ رو بزار داخلش وقتی قل زد زیرشو کم کن ۳ ساعته امادست خیلی هم خوشمزه میشه و اخرم با دورچین و رب انار سرو کنید محشر میشه.راستی اخرشم زعفرون بزن بهش 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

من اولین بارم بود و یاد نداشتم خشک شدشعله باید کم باشه؟

پایین توضیح دادم عزیزم.

بله باید زیرش کم باشه که هم بپزه هم نم نم سرخ شه

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792