2777
2789
عنوان

تنها ویار بارداری من سوپ😐🤣

708 بازدید | 47 پست

شما چی دلتون خیلی می‌خواست؟

باورتون می‌شه تنها چیزی که دوس دارم همش بخورم سوپ هست ولاغیر؟

در حدی که دیشب ساعت ۱۱ یکی تو تاپیکش نوشته بود حالم خیلی بده فقط یه سختی می تونم چند قاشق سوپ بخورم😐

بعد من انقدر حالم بد شد که نگو😂سریع رفتم تو اسنپ فود یه جا پیدا کردم که هم باز بود هم نظراتش عالی و سوپ جو سفارش دادم

امروز شوهرم گفتم غذا درست نکن شب بریم بیرون 

گفتم پس لااقل الان یه سوپ بخوریم تا شب ضعف نکنیم

و دوباره سفارش دادم 😂

دیگه دلم هیچی نمی‌خواد جز سوپ🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر گوجه فرنگی با نمک میخوردم اونم مثلا یک ماه کلا نمیدونم چرا هوسی نداشتم

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

من هیییچ هوسی نداشتم تا آخر. فقط هم میتونستم نون پنیرخیار گوجه بخورم 

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است