2777
2789
عنوان

بچه هااابیاید ی راهنمایی

70 بازدید | 9 پست

برا روز مرد عکس۲نفرمون بزارم و استوری کنم تبریک بزارم یا تکی بهتره فقط عکس خودش

و اینکه کی استوری بزارم الان یا فردا یا امشب

متن قشنگم داشتیدبگید

خدایاشکرت...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اممم متن داری عسلم

اره 

هم می تونی ساده تبریک بگی مثلا شوهر عزیزم یا مثلا اسمشو بگی بعدش عزیزم ( مثل داوود عزیزم) روزت مبارک 

هم می تونی مثلا بگی که 

همسر عزیزم تویی که در گوشه قلبم تا ابد می مانی. عطرت در خانه همیشه هست. همیشه گرمی خانه ام تو بودی یکی از دلایل ارامشم. روزت مبارک با چند تا ایموجی خوشگل 

اره هم می تونی ساده تبریک بگی مثلا شوهر عزیزم یا مثلا اسمشو بگی بعدش عزیزم ( مثل داوود عزیزم) روزت م ...

جان جان جان ...مرسی عسلم

هنوزعقدیم اخه 

خدایاشکرت...❤️

مبارك با كي عقد كردي همون ك دوست بودين

اگ اون ک خونوادش مخالف بود ن بااون تموم کردم چون ادم گوشی بود گوشش ب مادرش بود۳ماه سینگل بودم بعد با فامیل مادرم اشناشدم ازاولش ازدواجی بود و بعد چن ماه عقدکردیم عسلم

همیشه بچه هامیگفتن خونواده مهم من میگفتم ن ولی واقعاخونواده مهمه بعدخودپسر و واقعابابت انتخابم خداروشاکرم عاشقشم امیدوارم تمام دخترای دم بخت عاقبت بخیر و خوشبخت بشن

خدایاشکرت...❤️

اگ اون ک خونوادش مخالف بود ن بااون تموم کردم چون ادم گوشی بود گوشش ب مادرش بود۳ماه سینگل بودم بعد با ...

خوشبخت بشي

حبف تو نبود بري با مرد مطلقه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست