2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدات شم عزیزم خیر نبینه با چی زده مگه؟

با دستای سنگینش داشت خفم میکرد

گفت میرم ۴تا زن میگیرم التماسم کنی طلاقت بدم

بین منو مادرش مادرشو انتخاب کردو رفت

وخیلی حرفایی که تو این ۱۲سال به هم نزدیمو زدیم

مادرشم نفت میریخت تو اتیشو گفت طلاقت میدیم پسرم از سرتون زیاده

بیخود کرد مگه به این راحتیه؟ مادرشم بیخود کرده زن دوم بدون اجازه همسر امکان نداره.

وای فدات شم اصلا دهن به دهن نشو بشین سرخونه و زندگیت اصلا جوابشنو نده بگو قانون مشخص میکنه

سلامتی و خوشبختی دخترم
بیخود کرد مگه به این راحتیه؟ مادرشم بیخود کرده زن دوم بدون اجازه همسر امکان نداره.وای فدات شم اصلا د ...

روانم بهم ریخته تو این ۱۲سال خیلی دلم پربود از مادرش و خواهرشو خودش ولی زندگی میکردم زندگیمو دوست داشتم مادرش یکاری سال اول بچه دارشدنم انجام دادم بهش برخورده بعد ۸سال هنوزم همونو میگه برگشته میگه من گفته بودم این زنه زن نیست و باید طلاقش بدی!!!

حالا کارم چی بوده که این عقده کرده خواهشا بیطرف جوابمو بده لطفا

باهمسرم بحثم شد منو زد بچه دستم بود به دسته بچهام خورد کشیده ای که به من زد

من رفتم خونه مادرم توی ۵روز اول نه شوهرم نه مادرش اصلا زنگم نزدن حتی پیام

خاله شوهرم مارو بیرون دیده بود داشتم پسرمو نیبردم دکتر دستشو ببینه بعد ۵روز منو دید به اونا گفت فلانیو دیدم بچزو داشت میبرد دکتر چیشده و ...

اونام اومدن منم مادرشوهرمو راه ندادم

گفت اومدم نومو ببینم

گفتم نوت تا ۵روز اول نوه نبوده الان که خواهرت دیده شد نوت!!!

همینو تو هربحثی میگه شوهرمم دهن بینه مامانشه هرچی بگه گوش میده