2777
2789
عنوان

اتفاقای بعد از این چله🤐

145 بازدید | 13 پست

میخواستم تا ۴۰ روز سوره بقره پخش کنم تو خونه بعد سرچ کردم دیدم بعضی ها که پخش کردن میگن اتفاقات بدی افتاده و فلان ... ترسیدم راستش،یکی میگفت اشکال نداره بخاطر رفتن انرژی های منفیه، یکی میگفت نباید چله طولانی داشته باشی،یکی میگفت حکمتشه، یکی میگفت نباید حتما قصدی داشته باشی و نیت و اینا..صرفا بخاطر خوبیش و ثوابش،یکی میگفت نباید تو زمان قمر تو عقرب باشه

کلا بین دوراهی گیر کردم

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا 40 روز خوندم تاثیر داشت، بعد از اون ادامه ندادم

تاثیر خوب داشت، اولش خدایی نکرده اتفاق بدی نیوفتاد؟

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

په تاثیری داشت؟

از جایی که فک نمیکردم پول میومد،حتی خودمونم باورمون نمیشد

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

تاثیر خوب داشت، اولش خدایی نکرده اتفاق بدی نیوفتاد؟

نه گلم خوب بود

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

من یه جا خوندم بقره باید بااحتیاط خونده بشه اجنه رو اذیت میکنه بهت اسیب میزنن

خب اره چون دورشون میکنه منم بیشتر بخاطر همین میخوام پخش کنم 

بارها چلشو گرفتم هم خوندم هم گوش دادم . 

اتفاقاتی بدی رو به لطف خدا از سرمون کم کرد 

مگه میشه قران ایات خدا بد باشه یا بدبیاری بیاره؟؟ 

اگه کسی سنگینی داشته باشه یا خونش سنگینی داشته باشه چون اجنه نمیخان براحتی برن کمی اذیت میکنن و بعد مجبور به رفتن میشن. 

بارها چلشو گرفتم هم خوندم هم گوش دادم . اتفاقاتی بدی رو به لطف خدا از سرمون کم کرد مگه میشه قران ایا ...

والا خونه ما همینجوریشم فضاش... بعد مشکلاتم داریم دلم نمیخواد بیشتر بشه از طرفی اکثرا داریم اذیت میشیم و میخوام انرژی منفیا برن

عزیزم اگ اگ اگ هم اذیت بشی موقته وگرنه همیشه باید درگیر باشینبعدشم سوره قران همیشه ارامش داره شک ن‌ن

فعلا دو روزه گذاشتم زیاد چیزی نبوده فقط یکم سرم سنگین شد و قفسه سینم خوابم دیدم ولی ترسناک نبود یجورایی عجیب بود...

فعلا دو روزه گذاشتم زیاد چیزی نبوده فقط یکم سرم سنگین شد و قفسه سینم خوابم دیدم ولی ترسناک نبود یجور ...

من نماز حضرت فاطمه زهرا خوندم و همزمان سوره بقره گذاشتم همون ماه باردار شدم 

درحالی ک قبلش چندسالی تو اقدام بود و بهترین طبیب های طب اسلامی وجود همزاد برام تشخیص داده بودن

من نماز حضرت فاطمه زهرا خوندم و همزمان سوره بقره گذاشتم همون ماه باردار شدم درحالی ک قبلش چندسالی تو ...

اهان خیلی خوبه،دور از بلا باشید🌱