2777
2789
عنوان

به نظرتون شوآف کردن حق الناسه

121 بازدید | 16 پست

اینایی که هرچی دارن شوآف میکنن حق الناسه؟

یا بدتر اینایی که چیزی از خودشون نشون میدن که نیستن باعث حسرت بقیه میشن؟

مثلا تو اینستا یا حتی جمع طرف از روابط خودشو همسرش تعریفی میکنه در حالی که میدونه طرفش خیانت کرده

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا همه مصداق شهرته ! دیگه اگر کسی ببینه حسرت بخوره ، بخواد ! دیگه بدتر 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نه چرا حق الناس باشه کار جالبی نیست بیشتر کار خزی هست اما نفهمیدم چرا حق الناس باشه ؟

خب الکی باعث حس ناکافی بودن تو بقیه میشی البته میدونم میشه گفت که خب طرف نباید حس بگیره ولی برام سواله

هرچیز نمایشی تو اینستا شو افهچه لزومی داره مردم یا فامیلا و دوستا بدونن من الان با عشقم کجا رفتم چی ...

خودم مطالعات رسانه میخوندم دقیقا همینه ولی میخواستم بدونم از نظر اخلاقی و شرعی هم محکومه؟

مثلا اگه من با نامزدم رفتم بیرون و دعوا شده درسته فقط از قسمت شاممون عکس بذارم انگار خیلی خوشیم؟

یکی ببینه حسرت بخوره یا حس کنه چیش کمتره یکی اینطوری دوستش نداره اشکال اخلاقی نداره؟؟؟

خب الکی باعث حس ناکافی بودن تو بقیه میشی البته میدونم میشه گفت که خب طرف نباید حس بگیره ولی برام سوا ...

دقیقا اگر طرف حس ناکافی داشتن پیدا کرد این اشکال تو شخصیت خودش هست 

دیگه نمیشه به خاطر اشکالات یا مشکلات شخصیتی یکنفر فرد دیگری رو مقصر کرد یا بگی حق الناس هست 

هر روز بگو فلان رفتار دیگرون منو اذیت میکنه پس حق الناس هست ؟ اینجوری که نمیشه 

فرضا طرف میاد مهمونی با ماشین ده میلیاریش نیاد که یکتفر دیگه حسرت میخوره ؟

خودم مطالعات رسانه میخوندم دقیقا همینه ولی میخواستم بدونم از نظر اخلاقی و شرعی هم محکومه؟مثلا اگه من ...

خوب یه وقتا هست هم واقعی هست 

گرچه چه واقعی چه فیک گذاشتنش بیخود هست 

ولی در اصل آدم باید یاد بگیره ظاهر زندکی دیگران رو با باطن خودش مقایسه نکنه

خودم مطالعات رسانه میخوندم دقیقا همینه ولی میخواستم بدونم از نظر اخلاقی و شرعی هم محکومه؟مثلا اگه من ...

من شرعیشو نمیدونم ولی اخلاقی درست نیس

فک کن واقعا توی فالورات یکی ازدواج نتونسته بکنه یا نمیتونه هزینه کنه بره رستوران یا غمگینه دلش خوش نیس بعد میاد اینستا میبینه همه میرن گردش و رستوران همه یه عشق دارن که باهاش برن گردش یا بگه کاش  منم از زندگیم لذت میبردم

ببین فقط همون اه کشیدن و حسرت خوردن شاید خوب نباشه 

من خودم اینستامو دیلیت کردم و برای خودم یه اینستای یواشکی درست کردم که هیچکس نباشه جز مامانم