2777
2789
عنوان

دیگه مقابل چربی مو تسلیم شدم😩

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین مشکل ودارم همه کارکردم تاثیری نداشته شامپو درمان های سنتی فقط حمام میرم موهام با تاید میشور ...

چقد ریزش داری موقع چربی

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

نمیدونم نمیدونم بخدا یهو از پارسال سرم چرب شد یه ساله دارم هز راهی امتحان میکنم خلاص م ازش نم ...

اینی ک بت میگم راه حل نیست یعنی چربی موهاتو درمان نمیکنه  

ولی من از شامپو خشک پرلا استفاده میکنم تا موهام چرب میشه میزنم به موهام خشک میشه کارم راحت شده موهارو هم پف و حجیم میکنه 

پودریه باید سفارشش بدی 

بزن گوگل شامپو پرلا پیجش میاد 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

شامپو سیر پرژک بزن موهات زخمت وخشک میشه چربی اش تموم میشه

زدم انواع شامپو رو والا این مشکل درونیه  غدد چربی زیاد  تولید میکنن  شامپو ها  فقط پاکش میکنن

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

تا روزی صدتا طبیعیه🙄البته واسه ما خانوما

من الان بعد دوروز  ده بیستا ریخته 

زدم انواع شامپو رو والا این مشکل درونیه غدد چربی زیاد تولید میکنن شامپو ها فقط پاکش میکنن

اها خب پس باید بری پیش پزشک تا درمانش کنه 

ولی سیر پرژک بزنی موهاتو خشک میکنه کامل

« قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »

اینی ک بت میگم راه حل نیست یعنی چربی موهاتو درمان نمیکنه ولی من از شامپو خشک پرلا استفاده میکنم تا ...

تا چند ساعت خشک نگه میداره؟

دم اسب و گزنه بجوشون‌ بزن موهات چربیش‌ میره قبلا زدم

دم اسب چیه 😂

قبل حموم لوسیون کتوکنازول 

بعد از حموم لوسیون بتامتازون 

شامپو هر دوره یکی از اینها که سر به یکیش عادت نکنه کتوکنازول، سلنیوم سولفاید، کلتار

موها رو حتما کوتاه کنید و توی حموم حتما یه شونه فلزی تیز هست به اسم شونه ضد شپش اونو آخر کار بکشید توی موها که قشنگ این پوسته ها و چربی ها با شدت بکشه بیرون 

تو همون حسین gk ای نه؟

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

اها خب پس باید بری پیش پزشک تا درمانش کنه ولی سیر پرژک بزنی موهاتو خشک میکنه کامل

اوکی این رو هم امتحان میکنم ببینم  خلاص میشم  یا نه   اخه من تاید ریکا هم  زدم ازونا  که بیشتر نمیتونه  تمیز کنه

تا چند ساعت خشک نگه میداره؟

بیشتر نصف روز اینجوریا 

اگ هی به موهات دست نزنی و هی شونشون نکنی تا ۱ روزم میمونه خشکیش 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.