2777
2789
عنوان

با توجه به اخبار خیانت

953 بازدید | 78 پست

که نی نی سایتی از اطرافشون گفتن و شوهرشون و غیره       چند مورد تلخ که در گذشته دیدم دیگه به هیچکی اعتماد ندارم و می خوام تنها باشم   چون اگر برم تو رابطه یا ازدواج طرف رو کامل محدود می کنم و هم زندگی برای خودم سم میشه و هم شخص مقابل            فقط خدا لعنت کنه اون شخصی رو که با خیانتش ذهن و روانم رو بهم ریخت

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیما خان همه مثل هم نیستن ذهنتو درست کن

اکثرن وقتی هستم یعنی نمیشه اعتماد کرد 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

دیگه اینجا هم خیلی زیاده روی میکنند خیانت اشتباه بزرگی هست ولی غیرقابل جبران هم نیست

خوب بله میشه توبه کرد       اما چی بگم نمیشه

گوش نکن به اینجانصف تاپیکای خیانت درامای ذهن یه بچه ۱۶ سالس که از مدرسه برگشته حوصلش سر رفته

من بهتون بگم چند تا خانوم دیدم که مذهبی بودن اما چون قضاوت کردن طرف رو خیانت کردن

با ادم درست ازدواج کن قبل ازدواج ی مدت زیر نظر بگیرش

والا من خانومی رو دیدم ۲۰ سال زندگی مشترک داشت بعد خیانت کرد

جناب اسی یادت باشه این جمله کلیشه ای ونخ نمارو،تاخریداری نباشه فروشنده ای نیست!!

یعنی چی