2777
2789
عنوان

با توجه به اخبار خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 953 بازدید | 78 پست
والا مردا بیشتر و بی دلیل تر خیانت میکنن تا خانوما. زنا تا جایی بتونن زندگیشون حفظ میکنن و متعهد تر ...

کلن من نمیگم زن هر دو 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

نیستن والا خیانت از طرف مردا خیلی بیشتره تا خانما

من نمیگم چند تا خانوم گفتن هر چی زن دیدیم خیانت کار بود 

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من خانومی رو دیدم ۲۰ سال زندگی مشترک داشت بعد خیانت کرد

راجب این مسائل با مشاوره‌ای زوج درمانگر شروع کن و اطلاعاتت رو بالا ببر

این ها بخاطر دیده نشدن نیازهای دو طرف و نداشتن ارتباط درست بعد ۲۰ ساله

و یهو یه جا میزنه بیرون به شکلی نابالغانه

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

والا من خانومی رو دیدم ۲۰ سال زندگی مشترک داشت بعد خیانت کرد

اون قبلشم خیانت میکرده منتها بعد بیست سال لو رفته... ادمی درست باشه نه مجردی نه متاهلی نه بعد صد سال دنبال خیانت نمیره 

چون اونا گفتن قبول کردی همه رو با یه چوب بزنی من دیگه حرفی ندارم

اخه چی بگم از اطرافشون گفتن 

اون قبلشم خیانت میکرده منتها بعد بیست سال لو رفته... ادمی درست باشه نه مجردی نه متاهلی نه بعد صد سال ...

نه اتفاقن گفتن من اهلش نبودم یکی رو قضاوت کردم این بلا سرم اومد

راجب این مسائل با مشاوره‌ای زوج درمانگر شروع کن و اطلاعاتت رو بالا ببراین ها بخاطر دیده نشدن نیازهای ...

شما خودت خیانت رو بدت نمیاد زیاد

جناب اسی یادت باشه این جمله کلیشه ای ونخ نمارو،تاخریداری نباشه فروشنده ای نیست!!

نفهمیدم حرفتون رو

اینکه حساس و وسواسی شدی بهت حق میدم....به خودت فرصت بده و حتما به مشاور مراجعه کن......انشالله حال د ...

نه خانوم ما یک سرایدار داشتیم اون خیانت کرد بدم خیانت کرد

۲۰ سالته ؟تو سایت زنان و زایمان حوصلت سر نمیره ؟

اخه زنان و زایمان کجا بود خانوم      این سایت حتی دختر مجرد هم داره سایت هم عمومی هست 

عه خو دیگه من نمیدونم شاید زن بگیری بهت خیانت کنه... زن نگیر هیچوقت

اره از نظر من شرمنده میگم همه ی زن ها و مرد ها خیانت کارن 

عه خو دیگه من نمیدونم شاید زن بگیری بهت خیانت کنه... زن نگیر هیچوقت

تو همین سایت یک خانومی خیانت کرد و توبه       ازش دفاع میکردن یا دوست یک خانومی خیانت کرد گفتن به شوهرش نگو شر میشه ستار العیوبه شاید سرش به سنگ خورد