2777
2789

سلام من الان هفته ۱۲بارداری هستم ولی شکمم هیچگونه تغییری نکرده راستش یکم نگرانم که نکنه بچه رشدنکرده البته خودمم خیلی لاغرم واین مدت بخاطرویارشدید و کم اشتهایی لاغرترم شدم هرکی تجربه داره بگه شکم از کی معلوم میشه

ت هر کسی فرق داره گلم یکی دو ماهگی یکی ماهه ۳ یا. ۵ خواهرشوهره منم انقد لاغر بود ک تا اخر نه ماه فقد یکم شکم دراورد

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ لاغر باشی خیلی دیر شکمت درمیاد. اگرم مثل من چاق باشی ک .... 😆😆😆من قبل از بارداری هم شکمم انگار بچه ۵ماهه توش بود . الانم ک ۳ماه حاملم همه فکر میکنن ۸ماهمه  😢😢

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
از کی میتونم بچمو حس کنم الان که اصلا انگار نه انگار که یه بچه توشکمم دارم اصلا حسش نمیکنم

من خودم دوقلو باردارم از هفته ۱۶ حسشون کردم البته دوقلو ها جاشون کمتره فکر کنم برا همین بهتر میشه حس کرد 

از کی میتونم بچمو حس کنم الان که اصلا انگار نه انگار که یه بچه توشکمم دارم اصلا حسش نمیکنم

از هفته ۲۰ به بعد باید حس کنی 

نظرت مخالف پستی هست که ثبت کردم? به جهنم ریپلایم نکن! فقط درمورد مسائل مربوط به بچه داری نظرات مخالف را پذیرا میباشم.   
من خودم دوقلو باردارم از هفته ۱۶ حسشون کردم البته دوقلو ها جاشون کمتره فکر کنم برا همین بهتر میشه حس ...

عدده بتات چندبود

خدایا مارو زودتر به زندگی کثافت و چرکولی قبل برگردون
بنظرم شکم تو بارداری بزرگ بشه خودش یه دلگرمیه

نه کجاش دلگرمیه. حالا بیا و بعد زایمان آبش کن. اصلا آب نمیشه که لامصب. وزن بچه اصلا ربطی به شکم بزرگ نداره .