2777
2789
عنوان

یه سوال

104 بازدید | 19 پست

بنظرتون هرکسی چجور باید متوجه بشه که الان زمان درستی برای رفتن توی رابطه اس براش و یا زمان درستی برای ازدواجه و به اون درکه رسیده؟

واقعا چجور باید متوجه شد ، آدما خیلی دوستدارن تنها نباشن ولی خب همینکه بخوای یه نفر همه چیزت باشه کافیه؟😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول از همه خواستن هست 

بعدش اینه که فرد حتما به استقلال رسیده باشه 

اوضاع مالیش در حدی باشه که بتونه از پس خودش و خانواده بر بیاد 

به بلوغ فکری و عاطفی رسیده باشه 

قبلش حتما پیش مشاور برن 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
اول از همه خواستن هست بعدش اینه که فرد حتما به استقلال رسیده باشه اوضاع مالیش در حدی باشه که بتونه ا ...

دقیقا خیلی درست گفتید

ولی احساس میکنم یه دختر برای رسیدن به اینا زمان میبره

دقیقا همیناست ولی رسیدن بهش سخت و زمانبره🫠

بله همیشه میگن بهشت در سختی هاست. چیزای خوب هم زمان بره هم صبر و استقامت می خاد. آفرین بر شما

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

دقیقا خیلی درست گفتیدولی احساس میکنم یه دختر برای رسیدن به اینا زمان میبره

معمولا بعد ۲۶ سالگی انسان به یه تثبیت اخلاقی میرسه که خیلی مناسبه

البته نمیشه واسه هر کی یه نسخه پیچید 

خودشناسی و تلاش برای از بین بردن مشکلات رفتاری که شخصی هست خیلی خوبه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
بله همیشه میگن بهشت در سختی هاست. چیزای خوب هم زمان بره هم صبر و استقامت می خاد. آفرین بر شما

من خیلی برنامه ریزی میکنم کتاب بخونم و حتی فایلای خودشناسی گوش بدم ولی متاسفانه تنبلی میکنم و هیچ کاری نمیکنم

معمولا بعد ۲۶ سالگی انسان به یه تثبیت اخلاقی میرسه که خیلی مناسبهالبته نمیشه واسه هر کی یه نسخه پیچی ...

نه درستههه 

چون حتی از ۲۳ به بعد هم باز دیدگاهت بهتر میشه احتمالا بعد ۲۶ هم باز پخته تر میشه آدم