2777
2789
عنوان

مشکل

38 بازدید | 5 پست

بزرگترین مشکلت و دغدغت در حال حاضر چی هست ؟ چی نگرانت کرده این روزا؟ امیدوارم نگرانیت زودتر رفع بشه 

نگرانی خودم الان مشکلات شغلیم هست ، خیلی شغلمو دوس دارم و با علاقه رفتم سمتش اما متاسفانه امسال کلاس های خیلی ضعیف و بی ادبی رو دادن بهم و بالا کشیدن این دانش اموزا بااین سطح و امتحانات نهایی دبیرستان ، کل زندگیمو مختل کرده ، از طرفی خانواده های خیلی بی ادب و توقعکار و طلبکار دارن و با حجم زیادی فشار روحی دارم مقابله میکنم ، پدر و مادرایی که بچه هاشون در لول زیر صفر هستن تحصیلی و اعتماد به نفس کاذب دادن به بچه هاشون و مشکلات این اعتماد به نفس کاذبشون شده عذاب واسه معلما و ... امروز داشتم فکر میکردم که استعفا بدم از این مدرسه ، اینقدر اذیتم ، کم خوابی و بیخوابی داره اذیتم میکنه، و این  همه زحمات اضافه که میتونستم پول کلاس خصوصی بگیرم ازشون و نگرفتم سر دلسوزی ، جواب والدین بهم فقط قدرنشناسی و زیرآب زدن و پشت سرم بدگویی کردن پیش مدیر و اداره و بی ادبی و بی احترامی چیزی نبوده ....واقعا خستم کمبود خواب و نبود وقت واسه کارای شخصبم دارم، مداوم تعیین تکلیف میکنن واسمون والدین 

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پایه چندم هستی؟ رو ب والدین نده

وای بخدا خواهر زندگیمو مختل کردن ،از دستشون آسایش ندارم ،از دستشون خطمو خاموش میکنم اکثرا ،اینا اول سال نظرشون بوده معلم دیگه ای بیاد و لج هستن ، دورو و پررو ، مثلا زنگ میزنن به بقیه مادرا که بریم مدرسه فردا فلان ساعت ، دعوا و بحث با مدیر که فلان معلم رو نمیخوایم 

...

وای بخدا خواهر زندگیمو مختل کردن ،از دستشون آسایش ندارم ،از دستشون خطمو خاموش میکنم اکثرا ،اینا اول ...

شما با مدیر هماهنگ شو و در جریان بزارش ..اگر خواستن پرروگی کنن با هماهنگی مدیر یه جلسه ی توجیهی واسه مادراشون بزار و بشور پهن شون رو بند 

اینکه هی دل ب دلشون بدی دودش تو چشم خودت میره