2777
2789
عنوان

زگیل دهانی

167 بازدید | 18 پست

سلام زیر زبونم اون قسمت ک ی لایه نازک پوست هست دقیقا نمیدونم اسمش چیه یچیزی شبیه زگیل یا جوش نیدونم چیه در اومده سر سفیده درد داره یکم دست زدم بهش سفت بود نمیدونم چیه ینی زگیل دارم؟؟؟؟ ب بچم شیر میدم ینی ب اونم منتقل میشه؟ توروخدا جواب بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفت نیست؟

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

افت دیگ چیه چجوریه چرا افت گرفتم

یعنی نمیدونی آفت چیه !؟ 😳

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

عزیز آفت از ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن ممکنه تو دهن ظاهر بشه یا اینک عفونت گلو . بعضیا از رابطه دهانی اگ همسر تمیز نباشع هم آفت میزنه. دلایل زیادی داره . ولی خطرنا‌ک نیس ۳،۴ روزه خوب میشه

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**