2777
2789
عنوان

خانوما یه راه برای زودتر پریود شدن میدونین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باعث میشه آدم پریود بشه و درد پریود رو هم کم میکنه ولی خونریزی رو زیاد می‌کنه بخاطر همین وقتی پ ...

اهان مرسی عزیزم 

حالا چیزی میدونی خونریزی رو قطع کنه بجز قرص ؟

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

راهی نداره باید سر موعد خودش بشی من اینقد تجربه کردم هرچی زعفرون و کاچی و رازیانه و چایی ماسالا و... خوردم باز سر موعد خودش شدم

یه بار فقط اشتباه بزرگ کردم خواستم پریود نشم دوتا ال دی خوردم تا چهار ماااه هورمونامو ریخت بهم

اصلا ال دی نخور اصلا خواهش میکنم😑

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

میرم ایشالله که بشم زودتر حداقلمرسی گلم

قربونت انشاءا.. که به زیارت برسی و مارو هم دعا کن ❤️

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

راهی نداره باید سر موعد خودش بشی من اینقد تجربه کردم هرچی زعفرون و کاچی و رازیانه و چایی ماسالا و... ...

باید دیروز میشدم که نشدم 

منم میترسم ال دی بخورم اما از اون سمت اصلا دلم نمی‌خواد که این همه راه دارم میرم الکی برگردم

باردار نباشی .

دمنوش غلیظ آویشن یا پونه بخور ‌من چند روزه خوردم چند روز جلو انداختم طوری ک دیروز اصلا تو فکرش نبودم و روزه بودم ک ساعت ۴ عصر شدم 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

باید دیروز میشدم که نشدم منم میترسم ال دی بخورم اما از اون سمت اصلا دلم نمی‌خواد که این همه راه دارم ...

ال دی نخور احتمال زیاد تا دوسه روز اخیر نهایتا میشی جلوشو نگیر بذار بیاد اومد شیاف بزن یا مسکن بخور ولی جلوشو نگیر خیلی ضرر داره برات

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌