2777
2789

اگه تب نداره ي ليوان شير داغ بهش بده فقط ايستاده بخوره نه اينكه بشينه رو صندلي، نميدونم چرا و دليلش چيه ولي مامان بزرگ مامانم از اون حكيماي قديم بودً كه اين يكي از راههايي بودًه كه مامانم اينارو نميزاشته مريض بشن رو ما هم امتحان شده و هميشه جواب داده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عسل میگن زیر ۲سال ممنوعه.۱ونیم سالشه پسرم.وای کلافه شدم با مریضیش.تازه خوابوندمش.از ۵ بیدار بوده تا ...

واي أره ببخشيد فكردم بزرگتره، مامانا الان ميان ميگن چي خوبه 

دقیقا ۱ونیم سالشه

۳_۴تادونه عناب بکوب با یه لیوان اب بذار دم بکشه

اگه مشکل سینه و سرفه و کلاسرماخوردگی و درمان میکنه

حریزه بادومم عالیه

این دوتا تا هنوز یه ذره گرم هستن بده بخوره

نذار یخ بشه

انشاا... زودی خوب میشه گلم

😎😀پوزیشن موردعلاقم اینه که من زیر باشم 👇پتــو رو😀👆
عسل میگن زیر ۲سال ممنوعه.۱ونیم سالشه پسرم.وای کلافه شدم با مریضیش.تازه خوابوندمش.از ۵ بیدار بوده تا ...

چرت میگن. ابزنم این دکترای الکیو لهشون کنم. من از اول یکسالگیش بهش عسل میدم هیچیشم نسده که بهترم شده.اب گرم"نه جوش" و عسل براش خوبه.

اویشن دم کن بدش.

اگه خلط داره به دونه دم کن.

به دونه بلدی؟

میگوند:چون میگذرد غمی نیست.....ولی من میگمممم:««تا بگذرد درد کمی نیست،عمرمو جوونیم است که هدر میرود پس چطور غمی نیست؟»»😞😞😩😩

من عسل میدادم به پسرم اصلا نمیدونستم ممنوعه. خوب شد گفتی. ببین عزیزم بچتو ببر دکتر سرخودبش دارو نده

من از یکسالگی مرتب به پسرم عسل میدم

حصرت علی فرموده وقتی بجه به دنیا اومد کامش رو با عسل بردارین. با سر انگشت

اونوقت دکترهای امروزی دم درآوردن.

من هفته پیش پسرم سرما خورد ولی اصلا دکتر نبردمش. برای ابریزش بینیش  تو خونه اسفند دود میکردم و به پیشونیش اسانس نعنا میزدم.

به جای انتی بیوتیک هم بهش چای بابونه میدادم. خدا رو شکر خوب شد 

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ