2777
2789

گوشی شوهرم یه مدت خراب شد داداشش دوتا گوشی داره یکی شو داد دست شوهرم 

یه ماهی دست شوهرم بود ک جاری ام گف گوشی ام سوخته پسش بدین 

من از اولم مخالف بودم ولی دیگ اینو گ گفت مطمئن بودم راضی نبوده 

خلاصه شبش دختر شو دیدم گف زن عمو مامان بزرگم بالاخره گوشی بابامو پس گرفت از عمو 😐😐

دخترش کوچیکه

بعد من هیچی نگفتم  یه روز دیدم پسر دایی شوهرممم برگشته به شوهرم  میگه تا ابد ک نمیخواستی گوشی فلانی دستت باشه باید گوشی بخری اونم آدمه 🥲🥲🥲

اینم بچه است 

مطمئنم این خانم هرجا نشسته گفته حرف شو 

حالا الان ماشین شونو فروختن دخترش رو میبره کاردرمانی شهر دیگ یه روز در میون ماشین ما رو میگیرن 

😑😑چجوری به شوهرم بفهمونم ک اینا عاشق چش ابروش نبستن

هر وقت کاری دارن جز شوهر من نمیبینن ولی یه کاری ک میکنن اینجوری ابرو نمیزارن

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم به حرفی بزن و سکوت نکن

من بودم زنگ نی زدم به جاری و بهش می گفتم چرا با اسنپ نمی بریدش؟  

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

نمیدونم والا ولی اگه من بودم دخالت نمیکردم چون خودشون برادرن ننیخوام اونی که بد میشه من باشم ب هر حال بخاطر بچه مریضشون 

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

تو هم به حرفی بزن و سکوت نکنمن بودم زنگ نی زدم به جاری و بهش می گفتم چرا با اسنپ نمی بریدش؟

حقیقتا نمی خواستم شکل اونا باشم یه هر حال حقش بود گوشی شه ولی اینک جلو هرکی نشسته تعریف کرده بنظرت کار خیلی زشتی نیست 

نمیدونم والا ولی اگه من بودم دخالت نمیکردم چون خودشون برادرن ننیخوام اونی که بد میشه من باشم ب هر حا ...

من اصلا مخالف کمک بهشون نیستم خدا شاهده برادر شوهرم برامون تاحالا یه چوب کبریت جابجا نکرده ولی شوهرم تموم کارای داداشش میکنه من حرفم اینه چرا هرجا نشسته تعریف کرذخ

من اصلا مخالف کمک بهشون نیستم خدا شاهده برادر شوهرم برامون تاحالا یه چوب کبریت جابجا نکرده ولی شوهرم ...

اون بیشعور بودنشو نشون داده همه که نباید شبیه هم باشیم عزیز دلم 

خدایا توکلم فقط به خودته خودت مراقبم باش💙🫁🧚‍♀️

حقیقتا نمی خواستم شکل اونا باشم یه هر حال حقش بود گوشی شه ولی اینک جلو هرکی نشسته تعریف کرده بنظرت ک ...

چطوری مال خودشون با ارزشه و فقط برای استفاده خودشون هست و مال شما بی ارزشه و برای استفاده همگانی هست؟ 

من باشم یه خرفی بهش نی زنم که یکم خجالت بکشن و خودشون از تو زندگی شما جمع کنند.

انقدر هم بی زبون نباش و گوشه خونه تو سکوت حرص نخور. قرار نیست تهش ادم خوبه فامیل بشی. 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)