2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بچه رو باید سقط کنی

534 بازدید | 35 پست

ما 8ماهه ازدواج کردیم خونه مادرشوهرم زندگی میکنیم چند روز پیش فهمیدم باردار هستم و ب شوهرم گفتم گفت که باید بچه رو سقط کنی وگرنه من میرم جایی ک نتونی پیدام کنی خودت بمون با بچت نمی‌دونم چیکار کنم من شوهرمو خیلی دوست دارم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول دارن ده میلیون بدن قرص سقط وهزاران دردسر ودرد روتحمل کنن ولی برابچه پول ندارن

نمیفهمن چه خبره 

بخدا تا الان ۴۰ میلیون خرج کردم هنوزم هیچی

عکس رنگی رحم دردش خیلی زیاده 

دکتر میگه سالمی 

شوهرم عمل کرده روی شش تا قرص میخوره تا وقتی بچه دار شیم 

ماهی سه میلیون قرصش میشه 

قدر نمتی که خدا بهشون داده نمیفهمن 

نمیفهمن چه خبره بخدا تا الان ۴۰ میلیون خرج کردم هنوزم هیچیعکس رنگی رحم دردش خیلی زیاده دکتر میگه سال ...

اره واقعا این جوری جون بچه ای که بدون مشکل خدابهشون داده میگیرن حداقل بدنیا بیارن بدن به کسانی که سالهاست منتظرن 

بچه خودت روبکشی خب بره اخرش برمیگرده اونموقع که عشق وحال میکردید باید جلوگیری هم میکردید.الان دیگه گ ...

من خودم اصلا قسط سقط ندارم فقط نمی‌دونم چجوری اونو راضی کنم  بهشم گفتم اگه از خرج و مخارج میترسی همینجوری ک سر کار میرم از این ب بعد هم میرم خرج بچمو درمیارم