2777
2789
عنوان

این رفتار خالم یعنی چی

377 بازدید | 19 پست

من راه دور ازدواج کردم و سالی دوبار نهایت ۳بار بتونم برم پیش خانوادم

با این خالم خیلی صمیمی بودیم

از وقتی ازدواج کردم توخیابون رد میشه اعتنا نمیکنه روشو میکنه اونطرف

دیشب دارم با مامانم تلفنی صحبت میکنم مامانم میگه خیلی پیگیر حال خالت بودی گوشی میدم صحبت کن 

من پیگیر نبودم ها ولی هروقت پیش خالمه سریع گوشی رو میده بهش،خالمم بعد یه سلام خوبی میگه بگیر بگیر گوشی رو بچم رفت خیابون یا میگه وای غذام سوخت بگیر گوشی رو

من نمتونم زیاد برم پیش خانوادم میگه کی دل میکنی از شوهرت خب بیا دیگه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه شرایط زندگی شما اینجوره. دل میکنی که درست نیست!!! منم از خانواده ام ۱۰ساعتی دورم. در سال شاید ۳بار بتونم ببینمشون دیگه چز تحمل کاری نمیشه کرد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خوب توقع بیشتری دارن از توجه 

اگر نمیخوای کلا ارتباط داشته باشی که ادامه بده به کارت اونم بعد مدتی دلسرد میشه 

اما اگر قبلن باهم خوب بودین که راه دور میتونی هر چند مدت زنگی بزنی البته اگر اونم زنگ میزنه که ارتباط ادامه پیدا کنه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اره شایدخودمم همچین حسی دارم

به نظرم حسودی نیس 

چون قبلن بهش توجه میکردی و الان سراغشو نمیگیری دلخوره 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب دیگه شرایط زندگی شما اینجوره. دل میکنی که درست نیست!!! منم از خانواده ام ۱۰ساعتی دورم. در سال شای ...

اره بالاخره زندگی و کار  و مسافت نمیزاره

میگه دل بکن از شوهرت و چرا چسبیدی ب اون

میگه خواهرشوهرمن هر ماه خودش تنها میاد،درصورتیکه مجرد بودم سالی دوبار ب زور میومد

خوب توقع بیشتری دارن از توجه اگر نمیخوای کلا ارتباط داشته باشی که ادامه بده به کارت اونم بعد مدتی دل ...

من میخوام و اینکار رو انجام دادم مثلا زنگ و دیدنش اوایل میرفتم

اما دیدم نمیخواد ارتباط داشته باشه منم ول کردم

در مورد عروسیم بد میگه و میگه مگه دیگه مرد نبود رفتی اونجا

من میخوام و اینکار رو انجام دادم مثلا زنگ و دیدنش اوایل میرفتماما دیدم نمیخواد ارتباط داشته باشه منم ...

خوب پس تو دلخوری داری ازش 

و دلیل داری برای عدم ارتباط 

پس دیگه حرفاش هم برات مهن نباشه 

به مادرت بگو ناراحتی ازش 

همونطکر که اون به راحتی میگه تو هم بگو