2777
2789
عنوان

بیاین ایده بدین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 22 پست
من معلم نیستم ولی تا دلت بخواد کارآموز داشتم توی این چند سال اخیر از ۱۶ سال تا ۴۰ سال که بینشون ۱۶ ت ...

ما هم این مورد و داشتیم انواع انگشتر ها رو داشت . شایعه شده بود همسرش طلا فروشه همش می‌گفتیم ببینید ازش پول میگیره ،🤣🤣🤣

دقیقا ماهم تو دانشگاه همچین استادی داشتیمبا دانشجو صمیمی و راحت بود،بگو بخند داشت و جو کلاس سنگین نب ...

ما نسل ساده زیست تری بودیم به نسبت بچه های الان ، توی محیطشون قرار میگیری متوجه میشی تفاوت دو نسل متفاوت رو 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینا نوجوان هستن ۱۵/۱۶

بازم به نظرم همون خوش پوش و آراسته که گفتید کافیه

برای این سن بیشتر باهاشون رفیق باشید و حس و حالشون درک کنید جذابتره تا چیز اضافی سر کلاس ببرید

مثلا ده دقیقه آخر کلای به حرف و شوخی و خنده بگذره

اینجوری بچه ها بیشتر جذب میشن

باز هرجور خودتون صلاح میدونید

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....

باهاشون دوست باش و فقط کلاس رو با درس دادن یکنواخت نکن و یه تایم آزاد بزار اونا حرف بزنن 

این سوالم میتونی از خودشون بپرسی که اونا از چه معلمی با چه پرستیژی خوششون میاد

استایلتم حفظ کن

حرفتون درسته اونایی که مخالفت میکنن دارن مسعله رو با افکار خودشون با بچه خودشون میسنحن اکثریت برای کسی که به خودش اهمیت میده وفن بیان وقدرت اداره کارشو داره احترام قاعل هستن حالا شمام زباد ویترین نشین 

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

حرفتون درسته اونایی که مخالفت میکنن دارن مسعله رو با افکار خودشون با بچه خودشون میسنحن اکثریت برای ک ...

دقیقا همینه ،گرچه ممکنه بچه ها متفاوت باشن و شاگردای من اینجوری باشن فقط ،نمیدونم واقعا 

...

باهاشون دوست باش و فقط کلاس رو با درس دادن یکنواخت نکن و یه تایم آزاد بزار اونا حرف بزنن این سوالم م ...

چیزی که من پرسیدم علاوه بر این مواردی هست که میگین 

...