2777
2789
عنوان

بیاین ایده بدین خانوما

186 بازدید | 22 پست

یه معلم وقتی میخواد بره سر کلاس ، با چه تیپ و وسایلی بره که واسه دانش آموزای این نسل جذاب تر باشه و بیشتر از حضور معلم لذت ببرن ؟ متاسفانه بچه های جدید خیلی توی حاشیه هستن و بارها دیدم با معلمی که زیباتره یا شیک تره خیلی میجوشن و درس اونو میخونن درس بقیه رو نه ، تا حد لباس اداری خوشکل و مرتب و بدون چروک و تمیز ، همیشه خوشبو و با عطر زدن رفتن میدونم یا همیشه کرم مرطوب کننده زدن ، یه کرم ضد آفتاب و رژ مات و ملیح زدن ، کیف شیک بردن سر کلاس ، همیشه ماژیک هایلایت و ماژیک وایت برد همراه معلم بودن ، دارم فک میکنم تراول ماگ با خودم ببرم مدرسه و سرکلاس یا نه ؟ و شما چیزای دیگه رو بگید لطفاً 

...

این بیشتر شبیه شو آف کردنه

بچه ها شیفته اخلاق و منش و قدرت مدیریت شما میشن نه ماگت و تیپت

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
این بیشتر شبیه شو آف کردنهبچه ها شیفته اخلاق و منش و قدرت مدیریت شما میشن نه ماگت و تیپت

کاملا برعکسه بچه های این نسل حتی تیپ و لهجه نداشتن معلمشون هم واسشون مطرحه ، خیلی عجیب و متفاوت از دهه های قبل هستن متاسفانه ، حاشیه هاشون زیاد هست 

...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم همون کارایی که انجام میدید کافیه

بیشتر از اون دیگه شلوغ میشه و حاشیه س

من دخترم کلاس ششم هست

به نظرم معلمی که با آرامش باهاشون صحبت میکنه،مهربونه و گاهی بهشون نزدیک میشه رو خیلی بیشتر از معلم شیک دوست دارن

مثلا چند روز پیش میگفت مامان خانم اومد بالاسرم مشقم دید دستش گذاشت رودست گفت افرین دختر قشنگم،آنقدر ذوق کرده بود که من تعجب کردم!!

دلم گرفته از این روزها ،دلم تنگ است ،میان ما و رسیدن هزار فرسنگ است.....
این بیشتر شبیه شو آف کردنهبچه ها شیفته اخلاق و منش و قدرت مدیریت شما میشن نه ماگت و تیپت

دقیقا منم معتقدم رفتار و کلام معلم برای بچه ها خیلی مهمه

بلاخره هر معلمی سعی میکنه آراسته بره سرکلاس

اما معلم خوش رو و خوش بیان خیلی طرفدار بیشتری داره

تراول ماگ ببرین سر کلاس؟

به نظرم تمیزی خوش پوشی و فن بیان خوب،مدیریت کلاس و تدریس رسا و شیوا بیشتر جذابه تا وسایلی که همراهتون میبرین

یادمه یکی از دبیرهامون که از قضا الان زندایی همسرمه، همیشه انگشتری های جور واجور دستش میکرد ما سر کلاس در گوشی به می‌گفتیم انگشترشو ببین، موقع تدریسش بیشتر به انگشترش توجه داشتیم تا درسی که میداد!

کاملا برعکسه بچه های این نسل حتی تیپ و لهجه نداشتن معلمشون هم واسشون مطرحه ، خیلی عجیب و متفاوت از د ...

من معلم نیستم ولی تا دلت بخواد کارآموز داشتم توی این چند سال اخیر از ۱۶ سال تا ۴۰ سال که بینشون ۱۶ تا ۲۰ ساله ها خیلی بیشتر بودن، پس آشنام باهاشون که چجوری ان

توان مدیریت کلاس رو نداشته باشی مجبور میشی به این فکر ها بیفتی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
دقیقا منم معتقدم رفتار و کلام معلم برای بچه ها خیلی مهمهبلاخره هر معلمی سعی میکنه آراسته بره سرکلاسا ...

وای نه هر معلمی آراسته نمیره متاسفانه 

یکم پای حرف بچه های مدرسه بشینید خودش رک میگن چقد این چیزا واسشون مطرحه، من خودم دیدم که میگن معلم یه درسشون خیلی معمولی میپوشه نرماله ،درسشو نمیخونن اما فلان معلم ازبس خوش پوش هست سر کلاسش لذت میبرن و میخونن و ... از حرفهای خودشون فهمیدم وگرنه خودم فک میکردم مهم تدریس و آرامش و صبوری و مهربون بودن معلمه،چیزی که قبلاً نسل ما فقط تا این حد پیش می‌رفت اما الان نهههه نسل عجیبی هستن

...

کاملا برعکسه بچه های این نسل حتی تیپ و لهجه نداشتن معلمشون هم واسشون مطرحه ، خیلی عجیب و متفاوت از د ...

علمی هست حرفتون 

کودک بر اساس ظاهر قضاوت میکنه

کودکان نسل هآی قبلی هم این ویژگی رو داشتن ولی فضایی برای بروز این ویژگی وجود نداشته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
من معلم نیستم ولی تا دلت بخواد کارآموز داشتم توی این چند سال اخیر از ۱۶ سال تا ۴۰ سال که بینشون ۱۶ ت ...

نه ربطی به این موضوع نداره، مدیریت کلاس رو همه اونجا اوکین با وجود اینکه کلاس پرسروصدا و سرسام آوری هست اما نقطه ضعف جلوشون نمیدن معلما ، از حرفهای خود شاگردام راجب مقایسه دوتا معلمشون متوجه شدم و به فکر افتادم ، خودمم فک نمی‌کردم مهم باشه ، اینا نوجوون هستن ۱۵/۱۶

...

دقیقا منم معتقدم رفتار و کلام معلم برای بچه ها خیلی مهمهبلاخره هر معلمی سعی میکنه آراسته بره سرکلاسا ...

دقیقا همینطوره

من قشنگ یادمه ما توی دانشگاه استادی داشتیم که لهجه بسیار غلیظ یک گویش رو داشت، توی ۴ سال لیسانس و ۲ سال ارشد من هم کلا یک یا دو دست کت شلوار مشابه همدیگه طوسی رنگ داشت که میپوشید، حتی پیرهن زیرشم عوص نمیشد ولی همیشه تمیز و مرتب و اتو کشیده

قسم میخورم واسه گرفتن واحد این استاد سر و دست میشکست، توی انتخاب واحد ها ظرفیت ۱۰۰ تایی میدادن به کلاساش توی سالن اجتماعات برگزار میکردن کلاساشو، باز همچنان خیلیا از شرکت تو کلاسش جا میموندن

چون خیلی آدم درستی بود

به شدت آدم درستی بود

مدرسه هم همینه، من دارم دبیرهای مورد علاقمو الان تو ذهتم مرور میکنم میبینم اتفاقا تنها چیزی که نگاه نمیکردم بهش لباس و کیف و کفششون بود ولی کاریزماشون دونه به دونه توی خاطرم هست

وای نه هر معلمی آراسته نمیره متاسفانه یکم پای حرف بچه های مدرسه بشینید خودش رک میگن چقد این چیزا واس ...

والا گفتم بهتون دختر من کلاس ششم هست،هم خودش هم دوستاش بیشتر عاشق معلمی هستن که خیلی صبور و مهربان و با اخلاقه

تاحالا ندیدم بگه مامان لباس خانم مون خیلی قشنگ بود

اما بارها گفته امروز خانم بداخلاق بود،یا امروز خیلی خوش اخلاق بود،منو با اسم کوچیک صدا زد،بهم افرین گفت،یا یا رفتم پای تخته بغلم کرد و....

یعنی کاملا با اخلاق و رفتار معلمش ارتباط میگیره

البته من نمیدونم شما معلم چه مقطعی هستید ؛شاید تو مقاطع بالاتر اینطور باشه که میگید

نه ربطی به این موضوع نداره، مدیریت کلاس رو همه اونجا اوکین با وجود اینکه کلاس پرسروصدا و سرسام آوری ...

تفاوتی که ازش حرف میزنین تفاوت فاحشی بوده بین دو تا دبیر که ازش حرف زدن

شما تغییر کنین یهو، یه جوریه

من نمیگم ظاهر موثر نیست ولی کاریزمای شما و شخصیتتون از همه چی موثر تره

دقیقا همینطورهمن قشنگ یادمه ما توی دانشگاه استادی داشتیم که لهجه بسیار غلیظ یک گویش رو داشت، توی ۴ س ...

دقیقا ماهم تو دانشگاه همچین استادی داشتیم

با دانشجو صمیمی و راحت بود،بگو بخند داشت و جو کلاس سنگین نبود اصلا،تیپ و استایلش اصلا چنگی به دل نمیرد اما همه دوسش داشتن

حالا نمیدونم شایدم نسل ما با بچه ها و نوجوان‌های امروز فرق داشته